Modern, Biztonságos, Okos, Intelligens
otthont varázsolunk számodra

Okosotthon -
Hálózati eszközök

A vezeték nélküli hálózat az intelligens otthon támpillére, nélküle nem beszélhetünk okosotthonról, hiszen az intelligens eszközök célszerű működtetéséhez elengedhetetlen. Lehetővé teszi, hogy a hozzá csatlakoztatott eszközök ökoszisztémát alkotva kommunikáljanak egymással, automatizmusokat hajtsanak végre, illetve biztonságosan és teljes kapacitással szolgáltatni tudják mindazt a kényelemet, melyre fejlesztve lettek.

Hálózd be otthonod és élvezd az okos eszközeid előnyeit a nap 24 órájában!

Manapság igencsak megnőtt az igény a stabil, gyors WiFi hálózatok iránt. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a háztartásokban folyamatosan nő az IoT (internet of things) eszközök száma, így már nem csak pusztán a laptopoknak, telefonoknak és számítógépeknek van szüksége internetre, hanem egyéb smart termékeknek is.

Ily módon ezen okos hálózati eszközök, illetve a wireless rendszerek kulcsfontosságú bástyái az intelligens otthonok effektív alkalmazásához. A „hagyományos”, avagy az előző generációs vezeték nélküli hálózat csillagtopológiát használt. Egy központi egységhez, avagy routerhez kapcsolódott mindegyik alegység, melyeket egyedül kellett kiszolgáljon, ez gyakran az adatátviteli sebesség csökkenéséhez vezetett. Jellemző volt a vakfoltok kialakulása, továbbá a folyamatos jelátvitel sem volt garantált. 

A kínálatunkba szereplő hálózati eszközök mind hálótopológiát használnak, ismertebb nevükön mesh hálózatok vagy rendszerek. Ezen egyedi technológiájú rendszerek folyamatos és konstans adatátvitelre képesek, nem ütköznek falba, száműzik az oly bosszantó vakfoltokat, melyek ezelőtt minden lakásban előfordultak. A mesh rendszer lényege, hogy a fő egységhez, mely egyben router is, minden csomópont közvetlenül kapcsolódik. Az egyenragú jeladó- és vevő csomópontok egymás közt is oda-vissza kommunikálnak.

E rendszerek hatalmas területi lefedettség mellett garantálják a gyors és zökkenőmentes kapcsolatot, a hozzáférési pontok erős antennával rendelkeznek, jellemzően 2 vagy több frekvenciasávot használnak az egymás közti és a kliens eszközök kiszolgálása érdekében.

A gyártók, hogy fokozzák a mesh eszközök hatékonyságát, külön fejlesztéseket rendelnek hozzájuk, hogy akár egymaguk, akár több egységből álló rendszerként is hatékonyan tudjanak működni. Amennyiben egy egyedülálló rendszert használunk, nem kell vagy irreleváns egyes meshre optimalizált funkciót működtetni, viszont rendszerként használva az öngyógyító, streamelő funkciók valóságos csodatevők.

Mesh rendszereink biztonságosak, a gyártók részérő megfigyelhetőek azon törekvések, melyek a biztonsági rések megszüntetését célozzák meg. Egyesek a hálózati titkosításokon túl, saját, hatékony védőrendszert állítottak fel a rosszindulatú támadások ellen. Ezek védik az otthoni hálózatot és az azt használó eszközöket is a hálózatszaglászoktól, illetve a kibertámadásoktól (vírusoktó, zsaroló és adathalász kémprogramoktól).

Hálózati eszközök

D-Link COVR-C1202(3)/E Mesh Wi-Fi rendszer

Éld meg a jövőt a kétcsatornás AC1200 Teljes Otthon Mesh Wi-Fi rendszer nyújtotta előnyökkel. Használd ki otthonod minden négyzetméterén az erős internet lefedettséget és mondj búcsút a vakfoltoknak.

A Teljes Otthon AC1200 Mesh Wi-Fi kettő(COVR-C1202), vagy három egységből(COVR-C1203) álló rendszerek 280 m2, illetve 465 m2-en belül teljes lefedettséget biztosítanak. A Wi-Fi AC Wave2 1200 garantálja a kiváló minőségű csatlakozást, miközben MU-MIMO technológia lehetővé teszi a számtalan készülék egyidejű használatát. A Smart Roaming és a Smart Steering az optimális adatátvitelért és jelhozzáférésért, illetve a két frekvenciasáv közti hangolásért felelnek.

Amint belépsz otthonodban, mobileszközöd a legerősebb jelhez csatlakozik és attól függően, hogy hol tartózkodsz, egyik vagy másik egység jelét fogja. Nyugodtan streamelhetsz egy jó filmet, miközben gyermeked online játszik és a párod videókonferenciát tart a barátaival, netántán a családi fényképarchívumot is migrálja a felhőbe. A kábeles berendezéseidet 2 nagy sebességű Ethernet (LAN) porton csatlakoztathatod a Covr egységekhez.

A rendszer percek alatt telepíthető, a D-Link Wi-Fi applikáció installálása után csatlakoztasd az egyik Covr egységet a routerhez és végül WSP segítségével, egy-egy gombnyomással társítsd az IoT eszközeidet hozzá. Az applikáció segítségével, igény szerint letilthatsz egy-egy készüléket a hálózatról, vagy beütemezheted, hogy azok mikor csatlakozhatnak rá. Vendég funkciója lehetővé teszi, hogy külön felhasználói engedélyt adj látogatóidnak.

D-Link Wi-Fi Android App
D-Link Wi-Fi Apple iOS App

Videó lejátszása

D-Link COVR-2202 Mesh Wi-Fi rendszer

Az AC2200 háromsávos Mesh Wi-Fi rendszer 2018-ban elnyerte Consumer Electronics Show innovációs díját. A kifogástalan külsőben valódi csúcstechnológiát rejtettek a fejlesztők. A rendszer két egysége 550 m2 terület zökkenőmentes lefedettségét garantálja, akár 2,2 Gbps átviteli sebesség mellett. Nemcsak az irodád, lakásod, de még az udvart is behálózhatod zökkenőmentes és hipererős Wi-Fi-vel. Grillparti, kertészkedés vagy barkácsolás közben ugyanúgy élvezheted az okos eszközeid nyújtotta kényeztetést, mint a lakásban, nincs olyan zúg, ahová be ne férkőzne. A D-Link AC2200-es rendszer varázslóként egyszerűsíti le modern és okos otthonod működését.

A hozzáférési pontok 3-3 beépített rádiófrekvenciás antennával rendelkeznek, melyek egyidejűleg három (2 × 5 GHz és 1 × 2,4 GHz) sávot biztosítanak az oda-vissza kommunikációhoz. A Smart Steering és a Smart Roaming funkciók kiaknázzák ezen lehetőséget, hiszen a csatlakoztatott készülékek pozíciójához mérten, csatornát váltanak és kiválasztják a legerősebb jelt. Így a mozgó, illetve mozgatott kütyük folyamatosan stabil Wi-Fi lefedettség mellett működhetnek, elfelejtheted a megszakadt kapcsolattal és a puffereléssel járó bosszúságot.

A mesh hálózatra csatlakoztatott eszközök szimultán működtetéséért a MU-MIMO technológia felel. Ezen túl az egységek gigabites Ethernet portokkal is rendelkeznek, melyek a kábeles csatlakoztatást teszik lehetővé például játékkonzolok, okos tévék számára. A csomag díjnyertes McAfee antivirus támogatással került forgalomba, biztos védelmet garantálva a hálózatodnak és számtalan készülékednek egyaránt.

Az AC2200 Mesh Wi-Fi rendszert pár perc alatt telepítheted a D-Link Wi-Fi applikáció segítségével, majd kedved szerint konfigurálhatod azt. Az egynyomásos csatlakoztató gombbal (WPS) hozzárendelheted vezeték nélküli hozzáférésű eszközeidet. Az applikáció automatizmusok sorát teszi lehetővé, időzítve aktiválhatsz, vagy eltilthatsz eszközöket a hálózatról, továbbá Szülői Felügyelet és Vendég funkciókkal is el van látva. Kompatibilis az Alexa és a Google Assistant applikációkkal, melyek a hangvezérlést támogatják.

Videó lejátszása
Videó lejátszása

ASUS RT-AC67U AC1900 Mesh Wi-Fi rendszer

A kétsávos, teljes otthont lefedő AC1900 WiFi mesh-rendszer nagy, illetve többemeletes lakásokba optimális választás. Összetett tulajdonságai révén biztonságos, erős és teljes lefedettségű vezeték nélküli hálózatot tudhatsz magadnak és családodnak.

Az AiMesh az ASUS innovatív technológiája, egy sor remek funkciót tesz lehetővé. Egyik leghatékonyabb ezek közül az AiProtection Pro, mely a Trend MicroTM felhőadatbázisát használva védi a teljes otthoni hálózatot a rosszindulatú támadások (trójaiak, zsarolóprogramok, adathalász kémprogramok) ellen. A kibertámadások védelme kiterjed a csatlakoztatott eszközeidre is, továbbá a Fejlett Szülői Felügyelet (Advanced Parental Controls) kiszűri a családtagok számára nem megfelelő tartalmakat. Az AiProtection folyamatosan frissíti magát, így mindig naprakész védelmet nyújt.

A 3 külső antennával ellátott egység, egy 2,4 és egy 5 GHz-es frekvenciasávot használ, támogatja a rugalmas SSID beállítást és képes adaptív szolgáltatásosztályozásra (Adaptive QoS). Az AiMesh folyamatosan figyeli a csatlakoztatott eszközök jelerősségét, észrevétlenül átáll egyik, vagy másik jelforrásra, hogy járkálás közben is folyamatos és zökkenőmentes kapcsolatot biztosítson.  Igény szerint külön SSID adható a sávoknak, hogy a hozzárendelt készülékek egyik vagy másik sávot használhassák. A játékokhoz és a nagy adatfogalmat igénylő eszközökhöz fenntarthatod az 5GHz-es sávot, míg az egyéb IoT kütyüket a 2.5 GHz-es sávhoz rendelheted.

A router web-alapú interfészen, az ASUSWRT-ből és az ASUS Router App mobilalkalmazásból érhető el, ahol egyszerűen, központosított módon az összes beállítást kezelheted. A számos beállítási lehetőség mellett, olyan remek funkciók is elérhetőek, mint a Game Boost vagy a wtfast® játékgyorsítás.

Videó lejátszása

ASUS Lyra Voice AC2200 Mesh Wi-Fi router és Bluetooth hangszóró

A Lyra Voice „All-In-One” három funkciós kialakításaforradalmi újítás. Intelligens router, Bluetooth hangszóró és ráadásként a beépített Amazon Alexa által több feladatot ellát, mint azt elsőre gondolnánk. Nem is csoda, hogy 2019-ben a 27. Taiwan Exellence Award-on is díjazták. Ha igazán trendi eszközt szeretnél, akkor ez telitalálat. A letisztult, ízléses külső és a készülék hordozhatósága lenyűgöző párosítás.

AC2200 háromsávos (1×2,4 és 2x 5 GHz) AiMesh Wi-Fi router már elsődleges funkciójában is kiemelkedő szolgáltatást nyújt, viszont a gyártók tovább léptek és a Lyra Voiceból olyan ötvözetet hoztak létre, mely a hangvezérlés által is szintet lép e kategóriában. A lakás minden szegletében folyamatos és erős hálózati lefedettséget biztosit, otthonod összes okoseszközét zökkenőmentesen használhatod és irányíthatod vele. Maximális sebessége 400+867+867 Mbps.

A beépített Alexa lehetővé teszi, hogy hangvezérléssel irányítsd okos készülékeidet és zenét hallgass a 8 wattos sztereó hangszórók mély basszusát élvezve. A router teljes élettartamára fokozott biztonságot nyújt a Trend Micro™ rendszerére épülő AiProtection Pro, mely védi személyes adataidat és IoT ketyeréidet. Továbbá, a Lyra Voice MU-MIMO technológiával és SmartQoS-al is rendelkezik, hogy minél több eszközt csatlakoztatni tudj hozzá és, hogy szabályozni tudd a sávok kiosztását tetszőleges prioritásokat adva meg egyes készülékeknek. Az ASUS Lyra applikáció, ASUSWRT és ASUS Router alkalmazás segítségével konfigurálhatod a készülék megannyi beállításait. A Szülői Felügyelet és a Vendég funkciók könnyen és hatékonyan szabályozhatók. A Lyra Voice Amazon Alexa támogatottsága lehetővé teszi a hangvezérlést, így egyszerűen beszéddel irányíthatod routered a megadott parancsokat diktálva neki (jelenleg a magyar nyelvű támogatás még nem érhető el).

Videó lejátszása

ASUS RT-AX92U AX6100 Mesh Wi-Fi rendszer ​

Az ASUS AX6100 háromsávos Teljes Otthon rendszer a világ első WiFi 6 szabványt használó mesh rendszere, forradalmi újítások megtestesítője, bivalyerős, stabil és energiatakarékos. Eme új generációs router teljesítménye hatalmas ugrás a kategóriában, a WiFi 6 szabvánnyal hihetetlenül felpörgeti az adattovábbítást hiperstabil kapcsolat mellett. Misem lehet jobb bizonyíték erre, minthogy több innovációs díjat is bezsebelt, 2018-ban elnyerte a Computex d&I elismerését, 2019-ben pedig a 27. Taiwan Excellence-ét.

A rendszer kifejezetten jó választás olyan többszintes lakásokba (max. 1800m2), ahol egyidejűleg többen működtetnek okoseszközt, illetve a megszállott játékosok számára is élményt nyújtó teljesítményt biztosít. Könnyedén kezeli a legújabb online játékok és a 4K-s élő közvetítések szimultán futtatását. Az internetszolgáltatástól függően maximálisan kiaknázza annak erősségét.

A valaha volt leggyorsabb gerinckapcsolatra, a WiFi 6 szabvánnyal kompatibilis eszközök használatakor képes, ami akár 4804 Mbps sebességű jeltovábbítás is lehet. Ez kb. 2,7-szer gyorsabb adatátvitelt jelent, mint az 802.11ac 4×4-es routerek esetében. A háromsávos, egyenként 2 belső és 4 külső antennával rendelkező AiMesh rendszer, ugyanúgy biztosítja a jel- és adatátvitelt a régebbi eszközök számára, mint a csúcstechnológiás társai számára.

Míg a Wi-Fi 5 szabvánnyal társított MU-MIMO technológia csak a router jeleit volt képes továbbítani az eszközökhöz, a Wi-Fi 6 szabványhoz igazított MU-MIMO már oda-vissza, a routerhez érkező adatokat is kezelni tudja. Továbbá az AX szabvány tökéletes kiegészítője az OFDMA támogatás. Jelenleg a legkorszerűbbnek mondható rádiós közeghozzáférési technológia, mely a rendelkezésre álló spektrumot nemcsak időben osztja meg a felhasználók között, hanem frekvenciában is, minden egyes felhasználóhoz külön-külön idő-frekvencia erőforrás rendelhető. A technológia interferenciák nélkül biztosítja az folyamatos kiszolgálást, hiszen párhuzamos adatátvitelt hoz létre és egyidejűleg több eszköz jelét csomagokként is képes továbbítani.

A router minden VPN protokollt támogat, továbbá UPnP, DMZ és az Adaptive QoS által nyújtott előnyökkel már-már meghaladja minden elvárásunkat. Az online játékok kedvelőinek az adaptív szolgáltatásosztályozás és a beépített WTFast® technológia garantálja a leggyorsabb utválasztást, így csökkentve a ping értékét akár 45-75%-kal is.

Az AX6100 energiafogyasztásban is újítást hoz, a Target Wake Time (TWT) technológiával akár 70%-os energiamegtakarítást is el lehet érni, hiszen ütemezni tudja a csatlakoztatott eszközök jeladását a router felé és szabályozza azok alvó állapotba tartását. Az eddig standardnak számító 100 jeladás/szekundumhoz képest a TWT másodpercenkét 1 jeladást tesz szükségessé, ami lássuk be, hatalmas különbség. Hála neki az Iot eszközök energiafogyasztása drasztikusan csökken, illetve az akkumulátoros üzemidő jelentősen nő.

A rendszer hatékonyságát tovább fokozza az AiProtection, a Fejlett Szülői Felügyelet, az AiCloud és a letisztult, egyszerűen használható applikáció, mely webes és mobil elérést is biztosít. Kompatibilis az Amazon Alexával, a hangvezérlés virtuális asszisztensével.

Asus Lyra App: Android / iOS

Videó lejátszása

ASUS Lyra Home MAP-AC2200 Mesh Wi-Fi rendszer

Az ASUS Lyra háromsávos Teljes Otthon Mesh Wi-Fi rendszer minimalista designjával és komplex tulajdonságaival igazán elragadó. Látványa kellemes, teljesítménye pedig lenyűgöző. A rendszer teljes otthont lefedő AiMesh és AiProtection támogatásával, láthatatlanul hálózza be lakásod a pincétől a padlásig.

Az elérési pontok egyenként egy 2,4GHz-es és két 5GHz-es csatornát használnak, egy sávot az egységek közti adattovábbítás kiszolgálására, míg a másik kettőt teljes egészében a csatlakoztatott okos eszközöknek tartják fönn. Intelligens belső antennái mindig biztosítják a legjobb jelátvitelt, a BIGMAP 1800 m2 lefedettséget is tud szolgáltatni úgy, hogy otthonod minden szegletében teljes kapacitását nyújtja. A MU-MIMO és az Adaptív QoS a rendszerhez kapcsolt intelligens eszközök zökkenőmentes és folyamatos kiszolgálását támogatja.

Okostelefonodra telepített ASUS Lyra alkalmazás megannyi beállítást tesz lehetővé, kezdve a felhasználók internet- és alkalmazáshasználatától, egészen az egyes eszközök engedélyezéséig, letiltásáig. Az alkalmazás automatikusan tájékoztat a legfontosabb állapotváltozásokról, riasztásokat küld új eszköz csatlakozásakor, vagy ha új frissítések válnak elérhetővé. Továbbá lehetőség van többfunkciós Szülői Felügyeletre, Vendég hálózat létrehozására, az AiProtection finomhangolására, illetve Wi-Fi Pause funkcióval a teljes internet kapcsolatot is leállíthatod.

A BIGMAP kompatibilis az Amazon Alexával, a hangvezérlés virtuális asszisztensével. Általa egyszerűen beszéddel irányíthatod routered a megadott parancssor szerint (jelenleg magyarul nem elérhető).

Asus Lyra App: Android / iOS

Videó lejátszása

ASUS Lyra MAP-AC1300 mini Wi-Fi Mesh rendszer

Az ASUS Lyra mini Mesh, mondhatni, hogy az ASUS Lyra kistestvére. Egyszerű és diszkrét, falra is szerelhető. Pogácsa alakú kialakításának köszönhetően a Lyra mini minden helyiségben jól mutat. Nemcsak otthonodban, de munkahelyeden is helyt áll, bárhol bevetheted a Wi-Fi hálózatot, illetve internet lefedettséget is nyugodtan rá bízhatod.   

A teljes otthont lefedő kétcsatornás rendszer egy 2,4 GHz 400Mbps és egy 5GHz 867Mbps sávot használ, akár 330 nm terület hálózati lefedettségét is biztosítani tudja. A csatornák MU-MIMO és a Quality of Service támogatottsága egyidejűleg több eszköz zökkenőmentes használatát teszi lehetővé. A Beamformingnak, illetve folyamatos roamingnak köszönhetően bármilyen alakú is legyen a lakásod, a Lyra Mini sosem ütközik falba, mindenhol, még mozgás közben is tökéletes Wi-Fi lefedettséget kínál.

Sosem kell tartaod a rosszindulatú honlapok, robotok vagy egyéb kibertámadásoktól, hisz a hálózatod és a hozzá csatlakoztatott készülékeket a Trend Micro™ technológiát használó AiProtection folyamatosan védi.

A rendszer összes beállítását az ASUS Lyra App-al éred el, segítségével, kezedben van az irányítás. Mobiltelefonoddal egy felhasználóbarát felületen testre szabhatod a Wi-Fi hálózatodat. A fejlett Szülői Felügyelet és a Családi átláthatóság funkciókkal könnyedén monitorozhatod családod internet- és alkalmazáshasználatát. Szükség esetén blokkolhatod egyes webhelyek, vagy alkalmazások elérését úgy, hogy az internet többi része elérhető marad. a Szabályozhatod az egyes készülékek hozzáférését, a Pause funkcióval a teljes internet kapcsolatot leállíthatod. A Lyra Mini-vel a hangvezérlés kényelmét is megtapasztalhatod, hiszen az Amazon Alexa támogatottjai közt tudhatja magát. Az ASUS rendszerek egy megadott parancssort képesek végrehajtani (jelenleg magyarul nem elérhető).

A rendszer nyitott és rugalmas, az AiMesh támogatottsága, számos funkciója mellett lehetővé teszi, hogy igényeid szerint a hálózatodhoz hozzárendelj egy újabb AiMesh-kompatibilis routert vagy további Access Point-okat, elosztókat.

Asus Lyra App: Android / iOS

Videó lejátszása

TENDA Nova MW3 AC1200 Mesh rendszer

A Tenda Nova AC1200 MW3 kétsávos Teljes Otthon Mesh rendszer 100-300m2 alapterületű ingatlanok behálózására lett tervezve. Közepes méretű családi házak, irodák teljesen zökkenőmentes hálózati lefedettségét egy 2.4 GHz-es és egy 5 GHz-es csatorna használatával, maximálisan 1200 Mbps adatátviteli sebességgel garantálja.

A MU-MIMO által nyújtott innovatív funkció lehetővé teszi, hogy minimális késleltetés mellett, több IoT eszközt is csatlakoztass a rendszerhez. A sávszélességet a készülékek közt a Smart QoS funkció intelligensen osztja meg, szimultán csatlakozáskor minden eszköznek konstans adatátvitel van biztosítva. A rendszer támogatja a IEEE 802.11v és IEEE 802.11r roaming protokollokat, melyek automatikusan optimalizálják a hálózatot, úgy hogy az erősebb jel érdekében az Iot eszközöket átirányítják egyik vagy másik ponthoz.

Az egységek egyenként 2-2 LAN bemenettel rendelkeznek, nyomtatódat, számítógéped és egyéb kábeles eszközeidet bármikor csatlakoztathatod rájuk.

A mennyiben nagyobb terület lefedettségére van szükséged a rendszer 5 darab egységgel tovább bővíthető. Telepítése pár percet vesz igénybe: csatlakoztasd a fő egységet kábelen keresztül az internethez és a másik kettőt a táphoz, készen is van. További műveleteket, illetve a tetszőleges konfigurálást a Tenda Wi-Fi App mobilalkalmazásban hajthatod végre. Az elérhető hasznos funkciók, mint a Vendég, illetve a Szülői Felügyelet csak növelik a kényelmed és biztonságérzeted.

Tenda MW6 AC1200 Mesh rendszer

A Tenda Nova MW6 két csatorna közt, egy 2.4 GHz-es és egy 5GHz-es között osztja le a csatlakoztatott eszközöket. A magas adathasználatot igénylő készülékekhez, applikációkhoz az 5GHz-es sáv biztosítja a konstans és szünetmentes kapcsolatot. A mesh rendszer olyan roaming funkcióval rendelkezik, mely helyváltoztatás közben képes figyelni a legjobb jelt és szükség esetén átirányítja az eszközt egyik egységtől a másikhoz.

A kétsávos kialakítású mesh rendszer a Wave2.0 MU-MIMO és Beamforming technológiával működik, melyek egyrészt garantálják az okos eszközök zökkenőmentes használatát, másrészt a célzott jeltovábbításnak köszönhetően, gyorsabb adatforgalmat tesznek lehetővé. Minden elérési pont rendelkezik egy WAN és egy LAN bemenettel (a rendszerhez csatlakoztatva csak a fő egység tudja használni a WAN portot, másik kettő LAN-ként működteti mindkettőt), így a sávszélesség fenntartása érdekében több kábeles eszközt is hozzárendelhetsz a hálózathoz anélkül, hogy terhelnéd a csatornákat.

A Nova egységek előre párosítva érkeznek, így a szisztéma beüzemelése roppant egyszerű. Amint csatlakoztattad a fő egységet az internethez a továbbiakban nincs tennivalód, mert a rendszer máris működőképes. A Tenda Wi-Fi App alkalmazással a saját igényeid szerint tudod hangolni a hálózat beállításait. Szülői Felügyelet és Vendég funkciókat kedved szerint állíthatod be. A rendszer kompatibilis az Amazon Alexával, így a hangvezérlés is fokozza kényelmed.

TP-LINK Deco E4 AC1200 Mesh rendszer

A TP-LINK Deco E4 AC1200 Teljes Otthon három egységes rendszere gyors és stabil vezeték nélküli lefedettséget biztosít nagyméretű lakásodba vagy irodádba. Mindegyik szatellit két erőteljes beépített antennával rendelkezik, továbbá két különböző frekvenciájú csatornát használnak a kommunikációhoz. Egy 2,4 GHz-es csatornát, mely 300 Mbps és egy 5GHz-eset, mely 865 Mbps átviteli sebességet képes produkálni.

A Deco Mesh Technológiának köszönhetően, az akár 1200m2 alapterületű lakásodban, helyváltoztatás közben is használhatod IoT eszközeidet.  Nem kell pufferelésre várni, az okos roaming képes szünetmentesen, konstans adat- és a jelátvitel mellett szolgáltatni a szélessávú Wi-Fi-t. A Quality of Service funkció optimalizálja az eszközök útválasztását, intelligens módon osztja ki a sávokat, hogy minél jobb erősségű jel legyen biztosítva számukra. A rendszer egyszerre 100 okos eszköz egyidejű használatát képes kezelni, ily módon akár egy irodában vagy kisebb oktatási intézményben is remek szolgáltatás tud nyújtani.

A Deco app segítségével pillanatok alatt telepíthető a rendszer. Az alkalmazás számos funkció finomhangolását teszi lehetővé, külön Profilt hozhatsz létre minden családtagnak és prioritásokat, korlátozásokat rendelhetsz hozzájuk, idő limitet szabhatsz meg egy-egy készüléknek, vagy applikációnak. Szülői Felügyelet és Vendég funkciókkal rendelkezik. A Deco E4 kompatibilis az Amazon Alexával, mely az oly varázslatos hangvezérlést teszi lehetővé.   

Videó lejátszása

TP-LINK Deco M4 AC1200 Mesh rendszer

A TP-LINK Deco M4 AC1200 kétsávos mesh rendszer a kábel nélküli hálózat terén minden igényt kielégít egy nagyobb családi ház, illetve irodaház hétköznapi életében. Három, egyszerű henger formájú tornya bástyaként szolgáltat és véd.

A Deco M4 gyors és stabil Wi-Fi hálózatot ígér, akár 510 m2-en belül sugározva a minőségi jelt, két sávot használó technológiával, maximum 1 133 Mbps adatátviteli sebesség mellett teszi mindezt. Egy 2.4 GHz-es és egy 5 GHz-es frekvenciasávot használ, amelyek hangolásáért az AP Steering és a Band Steering, illetve az Auto Path Selection funkciók felelnek. Az optimális jelhozzáférést és a folyamatos kapcsolatot, pedig a Self-Healing okos automatizmus szolgáltatja. A MU-MIMO innovatív technológia akadálymentesíti az okos eszközök egyidejű használatát, így a rendszer egyszerre 100 IoT eszköz használatát is lehetővé teszi, úgy hogy azok a helyiség bármely pontján teljes lefedettség mellett, mozgás közben is teljes minőségükben használhatóak.

A Deco App segítségével pár perc alatt telepíthető a rendszer, a felhasználóbarát felületen könnyen optimalizálhatod hálózatod beállításait. Vendég funkciója lehetővé teszi, hogy bármikor hozzárendelj egy külső felhasználót, akinek tetszőlegesen szabályozhatod hozzáférését a rendszrehez.

Hogy meg tudd védeni a nem kívánt tartalmaktól csemetéidet, illetve mindig monitorozhasd online töltött idejüket a rendszer nagyon hatékony Szülői Felügyelettel lett felfegyverezve. Igény, vagy életkor szerint szabályozhatod és korlátozhatod az internet kapcsolatot, letilthatsz egyes weboldalakat és applikációkat. Továbbá megszabhatod gyermeked online töltött idejét, de az egész családot is az asztalhoz tessékelheted egyetlen gombnyomással, hiszen bármikor leállíthatod az internet hozzáférést.

A Deco kompatibilis az Amazon Alexa alkalmazással, mely lehetővé teszi, hogy hangvezérléssel utasítsd készülékeid egy-egy parancs végrehajtására. Kényelem a javából.

Videó lejátszása

TP-LINK Deco M9 Plus AC2200 Mesh rendszer

A TP-LINK Deco M9 Plus kisméretű egységei, diszkrét designjukkal és összetett kialakításukkal csúcsminőségű szolgáltatást nyújtanak. Esztétikailag és funkcionalitásukban is kényeztető elemei lehetnek egy modern otthonnak. Az otthoni készülékek központjaként kiváló minőségben és biztonságosan tudja nyújtani mindazokat a szolgáltatásokat, melyek nagy hálózati lefedettség mellett, egy stabil és zökkenőmentes kapcsolathoz kellenek.

A rendszer nemcsak otthonod belső tereit, de akár az udvar, a hátsó kert lefedettségét is biztosítani tudja. A 604 m2 lefedettséget garantáló szisztéma, három csatornát használ a Wi-Fi kommunikáció minél optimálisabb használhatósága érdekében. Maximális jelátviteli sebessége 2134Mbps, ami ideális a gigabites sávszélességet használó eszközök, adatfolyamok számára. Két 5 GHz-es és egy 2,4GHz-es csatorna áll rendelkezésre, melyek bőséges jel- és adatátvitelre képesek.

Különböző IoT eszközök szimultán használatakor nem tapasztalható fennakadás, teljesen zavartalanul játszhatsz online videójátékon, miközben a család többi része 4K-s videóstreaminget néz, vagy egyéb adathasználatot igénylő tevékenységet folytat. A * az Wi-Fi internet protokollon túl a ZigBee és a Bluetooth -t is támogatja.

A MU-MIMO és QoS lehetővé teszi a számtalan eszköz (max. 100 készülék) egyidejű használatát, kiosztják és szabályozzák a sávszélességet az egyes IoT eszközök közt. Helyváltoztatás közben is folyamatos roaming áll rendelkezésre. Az AP Steering és a Band Steering a csatlakoztatott eszközök pozíciójához mérten, csatornát váltanak és kiválasztják a legerősebb jelt, felelnek a folyamatos sávelosztásért. A Self-Healing funkció biztosítja az egységek szünetmentes elérhetőségét.

A rendszert mobilapplikáció segítségével telepítheted, majd kedved szerint beállíthatod annak megannyi funkcióját. A Deco App egyaránt kompatibilis az Android és iOS készülékekkel, felhasználóbarát interfésze gyerekjátékká teszi a távvezérlést. A Trend MicroTM felhőadatbázisát használva az egész hálózatot és a csatlakoztatott eszközöket a TP-Link HomeCareTM védi a vírusoktól, rosszindulatú webhelyektől és kibertámadásoktól. Az ehhez társuló Szülői Felügyeletnek köszönhetően, teljesen nyugodt lélekkel bocsájthatod gyermekeid rendelkezésére az internetet. Az okos funkciót kedved szerint optimalizálhatod, életkor szerinti szűrőt állíthatsz be, engedélyeket és tiltásokat adhatsz meg egyes webhelyeknek vagy alkalmazásoknak.

Az Amazon Alexával való kompabilitás a távvezérlés újabb dimenzióját nyitja meg, alkalmazásával beszélve irányíthatod készülékeidet.   

Videó lejátszása

TP-LINK Deco M3W Mesh Wi-Fi Range bővítő

A TP-Link Deco M3W Wifi Range bővítővel kiterjesztheted a meglévő vezeték nélküli hálózatot, vagy felerősítheted a jelszegényebb perifériákat. Vezeték nélkül csatlakozik az útválasztóhoz és kiterjeszti annak jelét, ezáltal akár 450m2 további lefedettséget képes biztosítani a meglévő Deco rendszerednek.

Kettős Wi-Fi sávszélességet használ, 300 Gbps sebességgel a 2,4 GHz-es sávban és a 867 Mbitps-os sebességgel az 5 GHz-es sávban élvezheted a gyors kapcsolatot. A WPS gombbal rendkívül egyszerű a bővítő csatlakoztatása, társítás után máris használható.

A Range bővítő konnektorba csatlakoztatva működik, intelligens jelzőfénnyel figyelmeztet a jel erősségéről, így ennek függvényében tudod megkeresni a legjobb helyet számára.

A Seamless Roaming és az Adaptive Path funkciók biztosítják a folyamatos és gyors adatátvitelt, ugyanakkor a Self-Healing támogatásával az esetlegesen megszakadt kapcsolat automatikus újraindítása is lehetséges.

Az egységet a Tether mobilalkalmazással hangolhatod saját kényelmed szerint.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiemelt termékeink

Full HD 1080p, vezeték nélküli

Wi-Fi csatlakozással, IP44 - IK06

Hűtő-fűtő, okos,
inverteres split klímák