Modern, Biztonságos, Okos, Intelligens
otthont varázsolunk számodra

Okosotthon -
Klimatizálás, légtisztítás

Egy ideális, modern otthonban a hőszabályozás automatizálása és a tiszta levegő biztosítása alapvető tényező. Egy fárasztó nap után ki nem örülne egy előre kifűtött, illetve lehűtött otthonba hazatérni? Fogd munkára intelligens légkezelő berendezéseinket és biztosítsd egész családod egészségét.

Otthonodban az optimális hőmérséklet és a tiszta levegő biztosítása létszükséglet.

Családod egészsége meghálálja, tégy érte!

Mikor hőszabályozásról és oxigéndús, tiszta levegőről beszélünk, talán furcsán hangzik, mégis kijelenthetjük, hogy létszükségletről és nem némi kényelmi feltételről beszélünk. Alapvetően egy zárt helyiségben, időjárástól és környezettől függően szükséges a levegő hőfokának szabályozása, illetve annak rendszeres tisztítása. Néha észre sem vesszük, hogy milyen mértékű szennyező levegőt lélegzünk be akár otthonunkban is, télen megy a fűtés, nyáron hűtés, szellőztetünk vagy sem, a klimatizálás és légtisztítás rutinként van jelen otthonainkban. Termosztátjaink az intelligens hőszabályozás nagymesterei, légtisztítóink hatékony szűrőivel minden szennyeződést beszippantanak. Elfelejtheted a levegőben szállingózó port, macskaszőrt, pollent vagy netán mérgező vegyi anyagokat, kellemetlen szagokat.

Ezen újgenerációs légkezelő készülékek mindennapi, 24 órás használatra lettek fejlesztve, hogy folyamatosan biztosítani tudják komfortérzetünket. A távvezérlés és az intelligens programozás ma már gyermekjáték és korántsem luxusként, hanem nélkülözhetetlen komponensként vannak jelen mindennapi életünkben. A készülékek innovatív távvezérlését általában gyártói applikációk teszik lehetővé, melyeket az okostelefonodra telepítve érheted el. Az alkalmazások segítségével a kanapéról vagy bárhonnan a világból is irányíthatod eszközeidet, hiszen Wi-Fi hálózaton keresztül létesítenek kapcsolatot. Egyéb gyártófüggetlen alkalmazások is elérhetőek, a Google Assistant és az Amazon Alexa ráadásként lehetővé teszik, hogy hangvezérléssel irányítsd készülékeidet.

A berendezések interakcióra hívják a felhasználót, beállítási opciókat, illetve automatikus üzenettel programváltást javasolhatnak. Ha szokásosnál korábban indulsz el otthonodból, akkor a termosztát alkalmazása javaslatot tehet a fűtés lekapcsolására, különböző zónákat jelölhetsz ki, ahol más-más hőmérsékletet állíthatsz be. Éjszaka jó, ha meleg van a hálószobában, de a konyhában fölösleges fűteni. A légtisztító készülék adott esetben megkér, hogy nyisd ki az ablakot, vagy cseréld ki az elhasználódott szűrőt. Amennyiben váratlanul haza kell menned, útközben a termosztát segítségével elindíthatod a fűtést vagy a klímát, felülvizsgálhatod a levegő minőségét és szükség esetén elindíthatod a légtisztítót, hogy hazaértedkor kellemesen temperált, friss levegőjű helység fogadjon.

Légkezelő masináink okos szenzorjai (fény-, hőmérséklet- és páratartalom érzékelők, levegőminőség mérő stb.) elősegítik a hatékony önvezérlést, továbbá a felhasználóbarát funkciók, – az automatikus, energiatakarékos és turbó üzemmódok, éjszakai, nappali és alvó módok – a felhasználók széleskörű igényeit szolgálják.

Kínálatunkban szereplő termosztátok és légtisztítók már mind kedvező energiagazdálkodás jegyében lettek fejlesztve, így a ráfordításhoz képest a kényelmi előnyök mellett, megtakarítással is járnak.

Klimatizáló és légtisztító
berendezéseink

INTENSA INVERTERES oldalfali klímaberendezések

Az INTENSA oldalfali klíma diszkrét, elegáns formájával minden helyiségben tökéletesen illeszkedik. Az inverteres technológiának és összetett funkcióinak köszönhetően, elsőrangú teljesítményt nyújt otthonod, illetve irodád klimatizálásakor.

A klímaberendezés hűtési és fűtési üzemmódban is működtethető, e kettős funkciójának köszönhetően, időjárástól függően, télen elhozza a kellemes meleget, illetve nyáron biztosítja a friss és hűvös levegőt. Hatalmas előnye, hogy kevesebb áramot fogyaszt és sokkal csendesebb, mint hagyományos társai. Működésének lelke a kompresszor, mely szinte mindig működésben van és közben folyamatosan szabályozza a teljesítményt. A klíma a beépített hőérzékelők segítségével kiszámolja, hogy a kompresszornak hogyan kell működnie annak érdekében, hogy a hűtés vagy a fűtés folyamatosan azon az értéken legyen, amelyet beállítottál. A hőmérséklet folyamatos szinten tartása kedvezőbb komfortérzetet, pontosabb hőszabályozást és kisebb hőingadozást biztosít, mint az állandó ki-, bekapcsolás, ami a hagyományos klímák jellemzője.

Felejtsd el minden félelmed, mely ezidáig a klímákkal kapcsolatosan felmerült volna benned, hiszen az inverteres technológia egészségkímélő, nem nyom ki hirtelen annyi levegőt, mint elődjei, így sokkal kisebb a megbetegedések kockázata is. A hagyományos klíma okozta megfázás, ízületi fájdalmak így már csakis a múltat idézik.

E klímaberendezések közepes helyiségek temperálására lettek fejlesztve, átlagos belmagasság mellett, tökéletes választás 8m2 és 65m2 közti terek klimatizálására. Az INTENSA inverteres klíma távirányító, illetve egyes modellek esetében applikáció segítségével irányítható, akár távolról is. Az Automatikus üzemmód mellett, több, igény szerint választható módba kapcsolhatod. A Smart Air flow üzemmódban a légterelés hűtéskor felfele, fűtéskor pedig lefele irányul, a teljesítmény fokozása érdekében elérhető a 3D Air flow mód, melyben a légáramlás nemcsak horizontálisan, hanem függőleges síkban is működésbe lép. Éjszakára beállíthatod az Alvás funkciót, mely nagyon csendes, mondhatni zajtalan működés mellett biztosítja a helyiség folyamatos temperálását. A Self Clean funkció elindításakor a berendezés öntisztítást végez, eltávolítja a felgyülemlett koszt, baktériumokat és egyéb szennyeződéseket. Az időjáráshoz igazodva, illetve igény szerint a további hatékony funkció közül választhatsz: ECO és Turbó, Ventilátor és Párátlanítási mód

A kínálatunkban elérhető INTENSA inverteres klímaberendezések három különböző teljesítménnyel rendelkeznek, melyek változó négyzetméter lefedettséget, hűtési, fűtési és páraeltávolítási teljesítményt, illetve más-más energiafogyasztást takarnak. A 2,5 és a 3,5 kW-os modellek beépített WiFi egységgel rendelkeznek.

Elérhető modelljeink:

TAC-09CHSD/XA81-I | INTENSA INVERTERES oldalfali klíma 2,5kW, WiFi

TAC-12CHSD/XA81-I | INTENSA INVERTERES oldalfali klíma, 3,5kW, WiFi

TAC-18CHSALCI | INTENSA INVERTERES oldalfali klíma, 5,1kW

Xiaomi Mi Air Purifier 3H légtisztító

Tisztítsd meg otthonod levegőjét, hogy biztosítsd/fenntartsd saját és családod egészségét. Rohanó világunkban már-már megfeledkezünk, arról, hogy a levegő alapvető létszükséglet, észre sem vesszük, hogy milyen mértékű szennyező levegőt lélegzünk be akár otthonunkban is.

Az okos MiAir Purifier 3H légtisztító szemet gyönyörködtető külsejével és csúcstechnológiás kialakításával az év minden napján garantálja a friss és tiszta levegőt otthonodban. Felejtsd el a levegőben szállingózó port, macskaszőrt, pollent vagy netán mérgező vegyi anyagokat, hiszen ez az aránylag kisméretű masina okos lézeres részecse-érzékelőivel és hatékony szűrőivel minden szennyeződést beszippant. Üde, alpesi levegőt teremt otthonodba.

A Mi Air nagy területi lefedettséggel rendelkezik, 48 m2 egylégterű helyiségek folyamatos légtisztítására ajánlott. Korszerű aerodinamikai fejlesztés, nagy légnyomású centrifugális ventilátorai a lakás minden sarkába el tudják juttatni a friss levegőt és teszik ezt a CADR szerinti 400m3/h teljesítmény mellett, avagy 6660 liternyi tiszta levegőt termelnek percenként.

A berendezés nagy hatékonyságú True HEPA 360°-os szűrővel rendelkezik, amely kiszűri a levegőben található 0,3 μm nagyságú részecskék 99,9%-át, beleértve a port, allergéneket és a kórokozókat. Aktív karbon filterével megszünteti a kellemetlen szagokat, eltűnteti az égett étel vagy az egyéb háztartásban keletkező kellemetlen szagokat. A készülék kontrasztos OLED kijelzőjéről könnyedén leolvasható az aktuális működési állapot, a levegő minőségi foka, a páratartalom és a hőmérséklet értéke is. Éjszakai üzemmódba kapcsoláskor fényereje automatikusan csökken, hogy nem zavarja pihenésed. A kör alakú kijelző egyben érintőképernyő is, ami remek megoldás a gyors, manuális vezérlés érdekében.

A Mi Home alkalmazás segítségével távolról is követheted otthonod levegőminőségét, továbbá irányítani tudod a készülék minden beállítását. Be- és kikapcsolhatod azt, válthatsz az automatizált üzemmódok közt (automatikus, éjszakai és alvó mód) és eldöntheted, hogy alkalom adtád alacsony, közepes vagy magas teljesítményen működjön. Az alkalmazás figyelmeztetéseket küld a levegő minőségéről, adott esetben megkér, hogy nyisd ki az ablakot, vagy cseréld ki a szűrőt. Az egyébként is halk Mi Air éjszakai üzemmódban csupán 33 decibel erősségű zajt bocsájt ki, ugyanakkor fokozottan energiatakarékos kialakításának köszönhetően a villanyszámla miatt sem kell aggódnod.

A Mi Air 3H kompatibilis az Google Assistant és az Amazon Alexa alkalmazásokkal, melyek lehetővé teszik, hogy hangvezérléssel irányítsd.

A készülék alap szűrője cserélhető, külön termékként is elérhető. Az antibakteriális légtisztító szűrő és az anti-formaldehid légtisztító szűrő célzottan, a használt helyiség szennyezettségének függvényében külön választható.

Videó lejátszása

Xiaomi Mi Air Purifier antibakteriális légtisztító szűrő

Az antibakteriális filter henger alakjának köszönhetően 360°-ban képes szűrni a levegőben lévő szennyeződéseket. Négy rétegű felépítése kiváló hatékonyságot takar, sorjában rendelkezik egy előszűrővel, egy mikróba szűrővel, egy HEPA és egy aktív szénszűrővel.

Az előszűrő védőpajzsként is szolgál, hiszen olaj, sav, lúg és oldószerrezisztens, a nagyobb méretű szálló koszt, szöszt vagy hajszálakat gyűjti össze. A mikróba filter egyértelműen a belélegezhető parányi részecskék, vírusok és baktériumok terjedését állítja meg, speciális organikus sót tartalmazó antibakteriális hatóanyaga megöli a kórokozókat. A HEPA filtert eleinte kórházakban és laborokban használták a mikró méretű, belélegezhető részecskék kiszűréséhez. Ultrasűrű Toray PP-t használ PM2.5 és PM0.3, pollen és egyéb belélegezhető részecskék szűréséhez. A negyedik és sorban a legbelső szűrő, minőségi kókuszdió aktív szénszűrő, mely a maga nemében a leghatékonyabb. Az aktív szén elnyeli a szagokat, a füstöt és a káros gázokat, továbbá egy anti-formaldehid kémiával társítva felszívja a formaldehidet, a benzolt, az ammóniát és más káros vegyi anyagokat.

A szűrő szennyezettségi állapotát, illetve annak elhasználódását a mobilapplikáción keresztül maga a készülék jelzi. A használati területtől függően körülbelül fél évente cserélendő.

Xiaomi Mi Air Purifier anti-formaldehid légtisztító szűrő

A filter három egymásra épülő, henger alakú szűrőből tevődik össze. Hatékony a gyakrabban előforduló vegyszeres légszennyeződés esetén.

Elsődleges PET (polietilén-tereftalát) anyagból készült filtere alkotja a külső réteget. Nagyon kemény anyagának köszönhetően ellenáll a hajtogatásnak, rezisztens a zsírokkal, savvakkal, lúgokkal és a legtöbb oldószerrel szemben. Emberi haj, szőr és mindenféle szállingózó szennyeződést összegyűjt. Az ultrasűrű H-11-fokozatú HEPA szűrő, hogy minél nagyobb felületen tudja tisztítani a levegőt és hogy a légellenállást csökkentse, hosszában barázdált, kinyújtva 7,7 méter hosszú lenne. A laborokban és kórházakban gyakran használt filter kiszűri a PM2.5 részecskék 99,99%-át és a PM0.3 részecskék 99%-át. A negyedik és sorban a legbelső szűrő, minőségi kókuszdió aktív szénszűrő, mely a maga nemében a leghatékonyabb. Az aktív szén elnyeli a szagokat, a füstöt és a káros gázokat, továbbá egy anti-formaldehid kémiával társítva felszívja az olyan toxikus vegyi anyagokat, mint a formaldehid, a benzol, az ammónia és mások. Talán nem is tudtad, hogy sok festékben, bútorban formaldehid van, ami nagyon lassan bomlik le és igen ártalmas hatásai vannak az emberi szervezetre.

A filter szennyezettségi fokát a légtisztító berendezés applikációja jelzi, viszont használati intenzitástól függően körül-belül fél évente cserélendő.

Legrand Smarther Wi-Fi okostermosztát

A Legrand okostermosztátjával megtapasztalhatja a maximális kényelemet egyetlen érintéssel, bárhol is van a világon! Okostelefonjával aktiválhatja fűtés- vagy hűtésrendszerét, és igény szerint változtathatja otthona hőmérsékletét! Napi/heti programokat hozhat létre, és számos funckióhoz férhet hozzá, úgy mint:

A termosztát süllyesztett és falon kívüli kivitelben is elérhető.

Tápellátás: 100-250V 50/60Hz, Fogyasztás: 2W, Maximális vezeték keresztmetszet: 1.5mm2, Hőmérséklet mérési tartomány: 0-50 °C, Hőmérséklet beállítási tartomány: 5-40 °C, Hőmérséklet lépésköz: 0.5 °C, Potenciálmentes kimenet: 5(2)A, 1db váltóérintkezős, potenciálmentes kimenet

Videó lejátszása
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiemelt termékeink

Full HD 1080p, vezeték nélküli

Wi-Fi csatlakozással, IP44 - IK06

Hűtő-fűtő, okos,
inverteres split klímák