Modern, Biztonságos, Okos, Intelligens
otthont varázsolunk számodra

Okosotthon -
Konnektorok, elosztók

Az okoskonnektorok és elosztók fontos részei egy jól megtervezett intelligens otthonnak. Segítségükkel távolról szabályozható a különböző eszközök áramellátása, legyenek azok okosak vagy sem. Megakadályozhatod a „stand by” üzemmódhoz kapcsolódó pazarlást és nem kell aggódnod többé az ottfelejtett vasaló, vagy a sütőben felejtett ebéd miatt, hiszen bármikor, bárhonnan kikapcsolhatod azokat.

Rázd fel buta háztartási eszközeidet, vezéreld távolról az okosakat és élvezd a praktikus, biztonságos és smart áramellátás kényelmét!

A konnektorok és az elosztók a hagyományos otthonok elektromos berendezéseinek tápellátását szolgáltatják, minden egyes háztartási készülék „motorját” képezik. Az intelligens dugaljak és elosztók, annak ellenére, hogy nem túl bonyolult eszközök, lényegében megokosíthatják buta eszközeinket, már csak ezért is előnyös a beszerzésük. Eme apróságok az okos háztartások belépő termékei, fellendítik otthonod működését és mivel nincs szükség hozzájuk egyéb eszközre, illetve kedvező az áruk, lényegében bárki számára beszerezhetőek.

Ha már nagyon unod manuálisan ki- és bekapcsolni elektronikai gépeidet, vagy szükségessé vált a távoli vezérlés idős rokonaid háztartásában, vagy egyszerűen kényelemre vágysz, akkor az okos konnektorok és elosztók egyszerűen nagyszerű megoldást kínálnak. Általuk búcsút mondhatsz a fölösleges áramfogyasztásnak, monitorozhatod minden készüléked energiafelhasználását és szabályozhatod működésüket. Kétségtelen, hogy pótolhatatlan tartozékai egy smart és energiatakarékos otthonnak.

Általában a gyártók saját fejlesztésű applikációkat ajánlanak az eszközök mellé, melyek mobiltelefonra telepítve lehetővé teszik azok távoli elérését és vezérlését. Ezen alkalmazások segítségével pillanatok alatt személyre szabhatod buta készülékeid működését, a konnektorok be- és kikapcsolásának automatizálásával olyan rutinokat „taníthatsz be” nekik, melyek által követik napi tevékenységed. Reggel a kávéfőző elkészíti a kávét, a feledékenység miatt otthagyott vasalót, hajsütőt munkába menet is leellenőrizheted és áramtalaníthatod, hazaérted előtt a klíma bekapcsol, az öntözőberendezés szürkületkor megitatja a növényeket és így tovább. Több népszerű, előre definiált funkció is elérhető, mint a Nyaralás funkció, Visszaszámlálási időzítő, Távoli mód.

Egyes konnektorok IFTTT (he ez, akkor az…) támogatottsággal rendelkeznek, ami lehetővé teszi számtalan szabály felállítását, általa az otthoni hálózatra csatlakoztatott okoseszközökkel interakciókat hozhatsz létre. Mindezek mellett kompatibilisek az Amazon Alexa és a Google Assistance applikációkkal, melyek a hangalapú vezérlést teszik lehetővé.

Technikailag és mechanikailag is innovatív konnektorokról beszélünk, hiszen nemcsak smartok, hanem anyagukban is strapabíróbbak, jobban szigeteltek és burkolatuk speciális tűzgátló adalékanyaggal ötvözött műanyagból készült. Ezen eszközök túlterhelés, rövidzárlat és a tűzveszély elleni védelemmel rendelkeznek, bemeneti villáik gyermekbiztosak.

Konnektorok, elosztók

Xiaomi MI STRIP 3 túlterhelés védett elosztó USB töltővel

Az egyszerű formatervezésű, 1,4 méter hosszú Mi Power Strip elosztó 3 darab szabványos ’D’ konnektor csatlakozó aljzattal és 3 USB töltő kimenettel rendelkezik. Minden aljzatnak egyedi biztonsági hídja van, a villák bemenete fedett és gyermekbiztos. A kényelmes kezelhetőség érdekében az eszköz egygombos főkapcsolóval rendelkezik és a dugaljak 45°-os szögben el vannak forgatva.

Az eszköz túlterhelés, rövidzárlat és a tűzveszély elleni védelemmel rendelkezik. Amennyiben a terhelés veszélyes mértékben megnő, az áramkör kiold és az elosztó kikapcsol. Hibaelhárítás után a főkapcsoló, avagy Reset gomb megnyomásával helyreállítható a normál működés.

Az elosztó burkolata és kisebb műanyag alkatrészei, speciális tűzgátló adalékanyaggal ötvözött PC műanyagból készültek, az ötvözet 750°-ig tűzálló, így az elosztó ipari szabványoknak megfelelő, azaz tűzbiztos. A 3 USB töltő kimenet 5V DC max. 3,1A kombinált és 5V DC max. 2.1A egyedi kimeneti teljesítménnyel rendelkezik.

Mindennapi használathoz kiváló, biztonságos és praktikus darab.

Dlink DSP-W115/E Mydlink Wi-Fi okos dugalj

Egy kis apróság, ami fellendíti otthonod működtetését. Az okos DSP-W115/E dugalj kompakt és könnyen kezelhető tartozék. Lehetővé teszi az elektronikus háztartási gépjeidnek távoli irányítását és megfigyelését, legyenek azok okosak vagy sem. Kecses formájának köszönhetően jól mutat minden lakásban, az ovális formáját körülívelő fényjelzője informatív állapotmutató, zöld fénye kellemes a szemnek, akár éjjeli megvilágításnak is használhatod.

A konnektort egyetlen gombnyomással csatlakoztathatod otthoni internet hálózatodra és a mydlinkTM alkalmazás segítségével mobiltelefonról vagy tabletről irányíthatod azt. Ki- és bekapcsolhatod, illetve időzítéseket állíthatsz be, hogy elkerüld a bekapcsolva felejtett készülékek által okozott esetleges károkat – például az ottfelejtett vasaló -, vagy hogy hazaértedkor kész legyen a libasült. Reggel még az ágyból elindíthatod a kávéfőzőt, vagy távollétedkor időzítheted a lámpák, hangszórók ki- és bekapcsolását, mintha otthon lennél. Az alkalmazás Android, Windows  és iOS operációs rendszerekre telepíthető.

Igényeidnek megfelelően végtelen vezérlési parancssort találhatsz ki, továbbá az IFTTT (he ez, akkor az…) támogatottságnak köszönhetően, feltételek, szabályrendszerek sorát állíthatod be és további eszközökkel interakciókat hozhatsz létre. A DSP-W115/E nem elhanyagolható tulajdonsága, hogy energiatakarékos megoldásokhoz is kiváló segédeszköz.

Mindezek mellett kompatibilis az Amazon Alexa és a Google Assistance applikációkkal, melyek a hangalapú vezérlést teszik lehetővé.

Videó lejátszása

Panasonic KX-HNA101FXW okos konnektor

A Panasonic Smart Home okos konnektor pótolhatatlan tartozéka egy okos és energiatakarékos otthonnak. Maximális teljesítménye 2400 W (10A x 240V), a rövidzárlat elkerülése érdekében egy beépített túláram-érzékelővel rendelkezik. Csekély, azaz készenléti állapotban 0,8 W és maximálisan 1,6 W az energiafogyasztása mellett valódi csodákra képes.

Félő, hogy a fűtést bekapcsolva felejtetted, miközben már elindultál nyaralni, vagy épp ellenkezőleg, szeretnéd lehűteni a lakást mielőtt hazaérnél? Az ingyenes Panasonic Home Network System applikáció használatával vezérelni tudod otthonod elektronikus készülékeit, ki- és bekapcsolhatod őket, vagy igény szerint beütemezheted működésüket. Az alkalmazás révén bármikor és bárhonnan irányíthatod a dugaszt, ugyanakkor naplózza minden egyes készülék energiafogyasztását, hogy naprakész információkkal szolgálhasson. A Nyaralás funkció segítségével, többek között „betaníthatod” készülékeidet, hogy távollétedben is kövessék napi rutinod. A lámpák kapcsoljanak fel bizonyos időközönként, induljon el a Tv, vagy kapcsoljon be a hifi. Az alkalmazás Android, Windows  és iOS operációs rendszerekre telepíthető.

A konnektort egy központi egységgel, a Panasonic Smart Home Safety HUB-al együtt kell használni, melyhez egy gombnyomással csatlakoztathatod. A HUB-hoz hozzárendelt összes Panasonic Smart Home eszközzel, 300 méteres hatósugárban interakcióba tud lépni. A készülékek az oda-vissza kommunikációhoz az ULE (Ultra Low Energy) vezeték nélküli szabványt használják, mely biztonságosabb a wifinél és nehezebb feltörni.

Videó lejátszása

TP-LINK HS100 Wi-Fi okos dugalj

TP-LINK HS100 Wi-Fi okoselosztó a modern és elegáns formatervezésnek köszönhetően, bármilyen stílusú lakásban kiválóan beilleszkedik. Az innovatív technológia által megteremti számodra az önfeledt kényelmet, okos és biztonságos.

A dugalj távirányításához le kell töltened az ingyenes TP-LINK Kasa alkalmazást okostelefonodra, majd pár perces telepítés után máris használatba vehető. A konnektort bárhonnan, akár a világ másik feléről is egyszerűen irányíthatod, ütemezett ki-, bekapcsolást, illetve automatizmusokat állíthatsz be. Általa hagyományos elektronikai eszközeid áramellátását is tudod szabályozni, a nappaliból egyszerűen elindíthatod az öntözőrendszert, hazaérted előtt bekapcsolhatod a légtisztitó berendezést, vagy felforralhatod a délutáni teához a vizet.

A Távoli mód funkció segítségével olyan automatizmusok sorát tudod beállítani, melyek színlelik jelenléted a lakásban és ezáltal elriasztják a betörőket. Beállítható, hogy rutinszerűen fel-, lekapcsoljanak a lámpák, induljon el a rádió vagy a redőnyök csukjanak, zárjanak. A Visszaszámlálási időzítő bekapcsolásával automatikusan kikapcsolja az okoselosztóba csatlakoztatott háztartási készülékeket. A TP-LINK Kasa applikáció Android és iOS készülékekre egyaránt telepíthető.

A konnektor párosítható az Amazon Echo alkalmazással, mely a fantasztikus hangvezérlést teszi lehetővé.

Kínálatunkba megtalálható a TP-LINK HS100 nagytestvére, a HS110 is, melynek extra szolgáltatása, hogy monitorozza a dugaljba csatlakoztatott eszközök energiahasználatát. Ezáltal figyelemmel kísérhető, hogy háztartási gépeink, mennyi energiát fogyasztanak.

Videó lejátszása

Legrand okos elosztósor

Ismerje meg a Legrand távolról is vezérelhető okos elosztósorát, mely  4 x 2P+F csatlakozóaljzattal rendelkezik.
A Legrand okos elosztósora azonnali értesítést (e-mail és Push üzenetet) küld Önnek, ha:

A Legrand telefonos appilkációjával aljazatonként kapcsolhatja ki vagy épp be az elosztósort, akár akkor is, ha épp nem tartózkodik otthon. Mitöbb! Akár aljazonként beállíthat időzítést is! Az okostelefonos applikáció segít költségei csökkentésében: nyomon követheti az elosztósorra kötött eszközök összfogyasztását napi, heti, havi és éves bontásban is. Az elosztósor csak 2,4 GHz-es (802.11 b/g/n), WPA/WPA2 titkosított Wi-Fi hálózathoz csatlakoztatható!

Videó lejátszása
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiemelt termékeink

Full HD 1080p, vezeték nélküli

Wi-Fi csatlakozással, IP44 - IK06

Hűtő-fűtő, okos,
inverteres split klímák