Modern, Biztonságos, Okos, Intelligens
otthont varázsolunk számodra

Okosotthon -
Kütyük

Manapság a hétköznapi kütyük mellett intelligens társaik is egyre elterjedtebbek. Ezek egyedi funkciójuk miatt periférikus masináknak tűnhetnek, mégis kifejezetten hasznos és hatékony szerkezetek. A legtöbb háztartási és otthoni feladatra biztosan találhatsz már valamilyen okos megoldást.

Otthonod kényelmét és családod nyugalmát bízd az okoskütyükre!

Az okos kütyük a legegyszerűbb hétköznapi feladatok ellátására alkalmas eszközök. De mitől is olyan különlegesek ezek a szerkezetek, hiszen nem kifejezetten új találmányokról beszélünk, minden kínálatunkban szereplő eszközöknek létezik a buta „őse”. Nos, a hagyományos porszívóval végig kell járnod a lakást, az bébi-monitor jó esetben egy sercegő képet közvetít, míg egy egyszerű mérleg csak a súlyodat mutatja meg.

Ezzel ellentétben az intelligens kütyük innovatív technológiára épülnek, utolsó generációs szenzorokkal vannak felfegyverkezve és elhozták a táv- és önvezérlés korát. A kényelemi feltételek megteremtésének nagymesterei, segítségükkel a háztartásbeli feladataink ideje látványosan csökken és nem utolsó sorban, hogy a pénztárcánkat is kíméljék, mind mind az energiatakarékosság jegyében lettek fejlesztve.

A porszívózó robotoknak saját takarító idejük lehet, így minden nap frissen porszívózott és felmosott otthonba érhetünk haza, ami valljuk be, igazán jóleső segítségnek számít. A baba-figyelők annyira érzékeny szerkezetek, hogy nyugodtan magára hagyhatod kisgyermeked, míg a teraszon barátaiddal beszélgetsz. Figyelnek minden moccanatot és valós időben továbbítják az információkat a szülők felé. Az okos mérleg bioelektromos impedanciás elemzéssel nemcsak súlyodat képes megmérni, hanem egy másodperc alatt kiszámítja, hogy hány százalékot, illetve kilogrammot tesz ki testedben az izomzat, a zsír, a víz vagy a csontok.

A gyártók saját fejlesztésű applikációkat ajánlanak az eszközök mellé, melyek mobiltelefonra telepítve lehetővé teszik azok távoli monitorozását és vezérlését. Ezen alkalmazások segítségével pillanatok alatt személyre szabhatod készülékeid működését, be- és kikapcsolhatod őket, üzemmódot válthatsz, illetve olyan rutinokat programozhatsz be, melyek által követik napi tevékenységedet. Mindezek mellett kompatibilisek az Amazon Alexa és a Google Assistance applikációkkal, melyek a hangalapú vezérlést teszik lehetővé.

OkosKütyük

Xiaomi MI Robot Vacuum - Okosporszívó

A MI Robot Vacuum egy rendkívül intelligens otthoni robotporszívó, mely levesz a terhet a válladról, a takarítás nagymestere.

Mi Robot Vacuum összesen 12 szenzort használ, pl. ultrahangos radar szenzort, leesés elleni szenzor, giroszkóp és gyorsulásmérő – ezekkel feltérképezi a lakás belterét. A helymeghatározás stabilitását, azaz a robotporszívó mozgásának valós idejű feltérképezését, kiszámítását 3 erős processzor végzi (Allwinner ARM Cortex™ – A7 négymagos processzor, Texas Instruments digitális jelfeldolgozó, ST ARM Cortex M3 mikrokontroller).

A 3 beépített processzor folyamatosan valós időben figyeli és koordinálja a mozgást a SLAM (Simultaneous Localization Algorithm and Mapping) algoritmus segítségével, amely felméri a lakást és meghatározza a legoptimálisabb tisztítási útvonalat. Ezen algoritmuson keresztül készít térképet és „Z” alakzatú útvonalterv alapján takarít. A lézeres távolságmérő szenzor (LDS – Laser Distance Sensor) segítségével a robot 360 fokban képes letapogatni a környezetét, mindezt pedig másodpercenként 1800-szor teszi meg, feltérképezve ezzel a lakásod belső terét.

A készülékben nagy energiasűrűségű, 18650-es lítium cellák dolgoznak, melynek kapacitása 5200 mAh. Optimális viszonyok között a MI Robot Vacuum okosporszívó 2,5 óráig képes aktívan dolgozni, ez körülbelül 250m2 területet megtisztítását jelenti. Mielőtt teljesen lemerülne, a készülék automatikusan visszamegy a töltőfejhez rákapcsolódik, töltés után ezután visszatér az utoljára tisztított helyre, elkerülve az ismételt tisztítás szükségességét. Az eszköz szívóhatásának teljesítménye 55W.

A Stone Science and Technology Laboratory adatai alapján, a robotporszívó folyamatos működési élettartama 1.500 óra. A strapabíróságát az ütköző élettartam teszt bizonyítja, amely során a MI Robot Vacuum 300.000 ütközést élt túl.

A robotporszívóhoz elérhető Mi HOME alkalmazás, amely telepíthető iOS és Android eszközökre egyaránt. Az applikáción keresztül egy grafikon segítségével, pillanatok alatt láthatod a tervrajzát annak a helységnek, ahova elküldted a robotgépet. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy távolról is irányítsd és felügyeld a robotgép tevékenységét, beállíthatod a takarítási feladatokat vagy a napi munkamenetet, a rendszeres takarítási időt.  Ezentúl, csendes, normál és erős üzemmódban tud takarítani.

Videó lejátszása

TrueLife NannyWatch A15

A True Life NannyWatch A15 a babafigyelők új dimenzióját hozza el, nagyszerű gyermekgondozási kiegészítő eszköz, mely lehetővé teszi, hogy bármilyen helyzetben folyamatosan szemmel tartsd kisgyermeked. Csak nézz az órádra!

A két egységből álló babafigyelő kompakt funkciókkal, célzottan a kisdedek szemmel tartására lett fejlesztve. A szülői egység egy karórához hasonlít, 1,5″-os színes kijelzővel rendelkezik, míg a babaegység egy álló, többfunkciós kamera, melynek feje mozgatható a látószög finomhangolása érdekében. Igény szerint, vagy üdüléskor a babaegységet könnyedén csatlakoztatni tudod egy külső áramforrásra (powerbank).

A két egység közti stabil az oda-vissza jelátvitel 2,4GHz-es frekvencián történik, a garantált 300 méter hatótávolságnak köszönhetően e távon belül bárhonnan figyelni tudod gyermeked. A különböző okos szenzorokkal felszerelt babaegység éjjellátó funkciója sötétedéskor bekapcsol, hogy éjszaka is láthasd kicsinyed. Az óra kijelzőjén a gyerekszoba klímáját is folyamatosan ellenőrizheted a hőmérséklet szenzor jóvoltából. A kétirányú hangátvitel lehetővé teszi, hogy halljad gyermeked sírását, mocorgását és saját hangoddal is megnyugtathatod, vagy énekelhetsz neki akár a nappaliból is. Babafigyelő órád Altatódal funkciója bekapcsolásával több ringatódalt is elindíthatsz a gyermek megnyugtatásáért. A testre szabható, időzített Fedd alarm (Etetési idő) funkció mindig figyelmeztet, hogy eljött az etetés ideje.

A gyártók egy hangolható energiatakarékos, úgynevezett Vox üzemmódot is beépítettek az órába, aktiválásakor a kijelző kikapcsol, a hangátvitel korlátozásra kerül, viszont a babaegység készenlétben van, sírás vagy egyéb zaj észlelésekor azonnal aktiválódik az óra kijelzője, illetve rezgéssel figyelmeztet.

TrueLife NannyCam V24

A TrueLife NannyCam V24 digitális, kamerás gyermek felügyelő vigyáz babádra még akkor is, ha nem vagy a gyerekszobában. A készülék okos szenzorok és funkciók kiváló ötvözeteként, megbízható és folyamatos felügyeletet szolgáltat.

A felhasználóbarát 2,4”-os LCD kijelzővel rendelkező szülői egység és a kamerás bébiegység 2,4GHz-es sávot használ az kétirányú kommunikációhoz, így garantált a csúcsminőségű kép- és hangátvitel köztük éjjel nappal. Az egységek közti hatótáv maximálisan 300 méter, mely lehetővé teszi, hogy akár az udvarról is monitorozd kicsinyed.

A kamerába épített szenzoroknak köszönhetően folyamatosan követhető a gyerekszoba hőmérséklete, sötétedéskor pedig aktiválódik az automatikus éjszakai üzemmód. Alaphelyzetben, a Live View nézet használatakor a kijelző fontos adatokat, az energiaszinttől, az időzítéseken át a szobahőmérsékletig mindent megjelenít. Alvó üzemmód választásakor a kétutas kommunikációnak köszönhetően, ha mocorog, netán felsírna a baba saját hangoddal nyugtathatod meg, továbbá lehetőség van 8 egyszerű, megnyugtató dallam lejátszására is. Energiatakarossági célból hatékony megoldás a Vox üzemmód használata, mely aktiválásakor a kijelző és a hangátvitel kikapcsol, viszont a legkisebb zajra újraindul mindkét egység. A baba-monitor ébresztőóraként is használható, illetve ütemezett hangjelzéseket állíthatsz be, mely nagy segítség az etetési és alvási időpontok szabályozásához.

A készülék akkumulátora hosszú élettartammal rendelkezik, viszont az energiaellátás különböző forrásokból is pótolható (töltő, notebook, power bank…) USB porton keresztül.

TrueLife FitScale W3 okos mérleg

A TrueLife FitScale W3 okos mérleg minimalista formájval feltünés nélkül illeszkedik minden fürdőszobába. Fehér üveglapja erős és strapabíró edzett üvegből készült, nagy LCD kijelzőjén megjelenített adatok könnyen olvashatóak.

E mérleg sokkal többet tud, mint gondolnád, add meg korod, magasságod és nemed, állj fel a mérlegre és pár szekundum múlva a kijelzőn megjelennek az adatok. Nemcsak a súlyt méri, hanem bioelektromos impedanciás elemzéssel (BIA) egy másodperc alatt kiszámítja, hogy hány százalékot, illetve kilogrammot tesz ki testedben az izomzat, a zsír, a víz vagy a csontok.

Összesen hét indexet követ, intelligens diagnosztikával a testtömeg-index mellett más statisztikákat is számít. A mérleg 8 felhasználót is felismer és külön-külön tárolja el a mérések adatait, így az egész család nyomon követheti BIA indexének alakulását. A TrueLife FitScale W3 mérleg Atléta üzemmódba állítva az aktuális testtömeg-index az elért célhoz képest összehasonlítható így segít követni a fogyás mértékét, illetve az edzések hatékonyságát.

A mérleg maximum 180 kg-os teherbírással rendelkezik, hosszú élettartamú AAA elemekkel működik.

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiemelt termékeink

Full HD 1080p, vezeték nélküli

Wi-Fi csatlakozással, IP44 - IK06

Hűtő-fűtő, okos,
inverteres split klímák