Modern, Biztonságos, Okos, Intelligens
otthont varázsolunk számodra

Okosotthon -
Biztonság

Amennyiben szeretnéd biztonságban tudni lakásod, tulajdonod vagy irodád, energiatakarékos megoldásokban gondolkodsz és szereted a kényelmet, ismerd meg az intelligens biztonsági eszközeinket. Válassz igényeid szerint, majd dőlj hátra és mondj búcsút az aggodalmaknak.

A biztonságérzet az egyik legfontosabb dolog, melyet magadnak és családodnak nyújthatsz.

A 2000-es évek elején az okosotthon biztonsági rendszereinek fejlődése lavinaként indította el az iparág paradigmaváltását. Az innovatív technológiák olyan lehetőségeket teremtettek, melyek ezelőtt 10 évvel is még csak sejtették a mára valóvá vált megoldásokat. Nagy előrelépés volt a internet, a wifi, az integrált áramkörök, chipek, okos érzékelők megjelenése, elterjedése. 

Az igazi áttörés napjainkban zajlik: még nem látni az alagút végét, viszont kijelenthetjük, hogy meglepően rövid idő alatt sikerült, olyan intelligens biztonságtechnikai eszközöket fejleszteni, amelyek meghökkentően nagy tudással rendelkeznek, sokoldalúak és ma már mindenki számára elérhetőek, megvásárolhatók. 

Míg, „annak idején…” minden egyes biztonsági eszköz megkívánta, hogy saját kommunikációs hálózattal rendelkezzen és csak egy adott feladatot tudott ellátni, az intelligens eszközök vezeték nélküli hálózatot használnak és elég egy applikáció vagy webes hozzáférés, hogy az eszközt irányítani tudjuk.

Több funkcióval rendelkeznek, kommunikálnak egymással és a felhasználóval, képesek láncreakcióba lépni. Nincs olyan intelligens készülék, mely csak egy bizonyos feladatot látna el, még egy ajtócsengő is többet tud az egyszerű csengetésnél. Éppen ezért „smart”, többet tud, mint ami az eredeti rendeltetése volt. Általánosságban minden smarthome eszközről elmondható, hogy bármikor bővíthető, nyitott rendszerű, könnyen installálható és energiatakarékos.

Okos biztonsági eszközeink a legújabb technológiai fejlesztéseket használják. Együttesen teljes mértékben lefedik egy otthon biztonsági rendszerét, de egy maguk is helyt tudnak állni. Több okoseszközt magába foglaló rendszerek, csomagok esetében, illetve gyártói döntés alapján szükség van egy központi egységre, mely összehangolja őket.  Az úgynevezett hubokra kötött érzékelők ellenőrizhetik a mozgást, vízszivárgást, a nyílászárók helyzetét vagy épp azt is megtekinthetjük segítségükkel, hogy ki csöngetett be hozzánk. A beépített funkcióktól és a felhasználó előprogramozásától függ, hogy mikor, hová és milyen értesítést küldjenek riasztáskor.

Legyen szó kapucsengőről, beléptető rendszerről, kamerás megfigyelésről vagy betörésvédelemről, az okosotthon biztonsági eszközei példa nélküli rugalmasságot, költséghatékonyságot és felhasználási élményt biztosítanak mindenkinek.

Biztonsági eszközeinket négy kategóriára bontottuk: kamerák, érzékelők, okos kaputelefonok és kiegészítők.

KAMERÁK

Ezviz C2C beltéri Cube Wifi kamera, Full HD

Tenyérnyi mérete ellenére nagyon sokoldalú és könnyen kezelhető Wifi biztonsági kamera.

Főbb tulajdonságai: Full HD felbontású képminőség, videó rögzítés, éjjellátó üzemmód, kétirányú hangkommunikáció és mobil applikációs távoli elérés.
Mágneses talpának köszönhetően többféle felületre rögzíthető (falra, mennyezetre, vagy akár padlózatra is), a talpon maga a kamerafej 360°-ban elforgatható, így mindig a kívánt nézőpontba állíthatod.

Kiemelkedően részletgazdag felvételeket készíthetsz vele, a Full HD (1920×1080px) minőséget sötétben, 7,5m távolságon belül a beépített infravörös LED technológia garantálja.

Ezen flexibilis tulajdonságai és széles látószögű (111°) optikája segítségével, egészen nagy tereket belát, így biztosítva lakásod felügyeletét éjjel-nappal. Alaphelyzetben 128 GB-os MicroSD kártyára rögzíti a felvételeket, viszont az Ezviz Vault Plus vagy Vault Live eszközön történő tárolásra is van mód.

A készülékhez egy Android, iOS operációs rendszereken futó mobiltelefon alkalmazás is készült ( EZVIZ APP ), amely lehetővé teszi, hogy valós időben ellenőrizd, mi történik a lakásodban, továbbá a beépített mikrofon és hangszóró segítségével valós időben oda-vissza kommunikálhatsz az otthon lévőkkel. Az applikáció számos egyéb funkcióval rendelkezik, pl. gyanús mozgás esetén az eszköz értesítést küld, rendezheted a felvételeket, pillanatfelvételek vagy videoklipek mentése és vagy megosztása okostelefonon keresztül.

Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT kompatibilitás

Videó lejátszása

Ezviz C3A kül- és beltéri Cube Wifi kamera, Full HD

Elegáns és strapabíró okoskamera, összetett tulajdonságaival a megfigyelés felsőbb szintjét testesíti meg.

Főbb tulajdonságai: Full HD felbontású képminőség (30fps), 126 fokos látószögű objektív, videó rögzítés, éjjellátó üzemmód, kétirányú hangkommunikáció, újratölthető lítium akkumulátor (5500 mAh), intelligens PIR szenzor, IP65 tanúsítvány, mobil applikációs távoli elérés, Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT kompatibilitás. || BLC, DWDR

A vezeték nélküli adatátvitel, az erős akkumulátorról való üzemeltetés és strapabíró kialakítása teljesen helyfüggetlenné teszi – bel- és kültéren egyaránt élvezheted szolgálatát. IP65 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami mutatja, hogy az eszköz teljesen zárt és védett a szilárd anyagok, szennyeződések és kisnyomású vízsugár ellen, időjárástól függetlenül teljes kapacitással működik. Integrált, cserélhető lítium akkumulátora akár 3 hónap folyamatos üzemidőt is biztosít.

A kamera gömbfejes talpa és 126 fokos optikája lehetővé teszik, hogy irányát (360°-ban) tetszőlegesen hangold a megfigyelni kívánt területre és élvezd az extraszéles képkivágást. Az intelligens szenzor kiszűri a téves riasztásokat, hiszen passzív infravörös érzékelője (PIR) csak emberek és állatok mozgását érzékeli. Távollétedben megbízható felügyelőként monitorozza irodád vagy otthonod, gyanús mozgás esetén azonnal elindul a felvétel és riasztásokat küld mobiltelefonodra az EZVIZ APP révén. A biztonsági funkciókon túl lehetőséged van valós idejű kommunikációt folytatni az otthon maradottakkal, esetleg kis kedvenceddel, de babymonitorként is használhatod.

Semmi nem kerüli el figyelmét, Full HD felbontásban 30 kép/másodperc sebességgel készít felvételeket akár teljes sötétben is (éjjellátó funkció).

EZVIZ W2D központi egységgel akár 6db C3A kamera is telepíthető, és egy komplett rendszert tud alkotni.
Elérhető csomagajánlatunk: Ezviz W2D központi egység (és akku) + 3db Ezviz C3A kamera

Videó lejátszása

Ezviz C3W kül- és beltéri gömbkamera, HD/Full HD

Fény és hang a hatékony elrettentés érdekében, kettős védelem éjjel-nappal.

Főbb tulajdonságai: HD/ Full HD felbontású képminőség, 108/118 fokos látószögű objektív, kétirányú hangkommunikáció, éjjellátó üzemmód, intelligens PIR szenzor (max. 30m hatótávolságig), IP66 tanúsítvány, mobil applikációs távoli elérés, Google Assistant, Amazon Alexa, IFTTT kompatibilitás.

E komplex funkciókkal ellátott okoskamera egyik fő erőssége az automata fény- és hangriasztás.

A beépített vaku és hangszóró az EZVIZ APP segítségével programozható, így nem csak a hívatlan vendégeket riaszthatod el vele, hanem pl. a házi kedvencedet is elterelheted a tiltott helyekről. Okos riasztó funkciója (Active Defence) gyanús mozgás észlelésekor működésbe lép, vakuzással/ villogással és akár 100dB erősségű szirénázással jelez.

A kamera mikrofonnal is el van látva, a kétirányú kommunikáció így gyermekjátékká válik. Mindezek mellet lehetőséged van három 10 másodperces hangfelvételt készíteni, melyekkel üdvözölheted, illetve elriaszthatod a látogatókat, attól függően, hogy éppen ki áll az ajtód előtt.

Ez a kisméretű biztonsági gömbkamera igazán jó választás irodád, otthonod, illetve kültéri tulajdonod felügyeletére. A kamera másik fő erőssége, az hogy HD/FullHD felbontásban képes kristálytiszta képet készíteni éjjel-nappal, a beépített infravörös megvilágítása maximum 35 méter távolságig, láthatóvá tesz mindent teljes sötétségben is. A felvételeket progresszív letapogatással (1/2,7” CMOS) készíti, mely az egyik legpontosabb és leggyakrabban használt képalkotási/letapogatási technológia manapság a piacon, továbbá a digitális WDR és a 3D DNR képkompenzációs funkciók optimalizálják a videokép minőségét. Széles látószögű optikával (108°/118°) és 2,8 mm-es objektívvel rendelkezik. IP66-os tanúsítványa arról tanúskodik, hogy teljesen víz- és porálló. 

Videó lejátszása

Ezviz C6C beltéri Pan-Tilt Wifi kamera

Láss mindent, amit látni szeretnél, avagy 360 fokos biztonság a családodnak kompakt méretekbe zárva.

A C6C vezeték nélküli intelligens beltéri kamera a teljes panorámát képes belátni és felügyelni. Pan-Tilt kialakításának köszönhetően optikája vízszintesen 340 fokban forgatható, függőleges síkon pedig 120 fokban dönthető.

A 1/2,7“ CMOS (progresszív letapogatás), a BLC (háttérfény kompenzáció), a Digital WDR (széles dinamikus tartomány kompenzáció), a 3D DNR (digitális zajcsökkentés) funkciók és az automata be- és kikapcsoló IR szűrő (IR-cut filter) lehetővé teszik, hogy a kamera kiváló minőségű felvételeket készítsen Full HD felbontásban. Az eredmény éles és zajmentes kép, éjjel-nappal. Két 10 méter hatótávolságú infravörös LED diódája sötétedéskor automatikusan bekapcsol, így éjjellátó/ éjszakai üzemmódban többet láttat, mint amit szabad szemmel valaha is érzékelnél.

Installálása egyszerű, amennyiben mennyezetre rögzíted, hasznát veszed majd a képtükrözés funkciónak is.

Semmi sem kerüli el figyelmét, intelligens mozgáskövetője (Smart Motion Tracking) észreveszi és követi a megfigyelt tárgyat. A hozzá tartozó okostelefon applikáció EZVIZ riasztóval bővíthető, így gyanús tevékenység esetén riasztást küld és valós idejű videót közvetít. Távvezérléssel a kamera irányát bármikor tetszőleges irányba állíthatod, illetve 4x digitális zoomal közelíthetsz egy-egy megfigyelni kívánt területre.

Alaphelyzetben biztonsági kameraként rábízhatod irodád, otthonod 24 órás felügyeletét, viszont összetett funkcióinak köszönhetően bébiőrként is bevetheted, továbbá videó chatbeszélgetésekhez és családi események rögzítésére is használhatod.     

A kamera prémium minőségű, beépített zajszűrővel ellátott hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik. Egy gombnyomással elindíthatod a kétirányú hangkommunikációt, beszélhetsz az otthoniakkal, kutyáddal, de egy betolakodót is elriaszthatsz. Amennyiben intimitásra vágysz az objektívsapka becsukható.

A 2,4 GHz vezeték nélküli Wi-Fi interfész biztosítja a gyors adatátvitelt. A felvételeket mentheted mikro-SD kártyára (legfeljebb 128 GB), felhőbe vagy az EZVZ NVR (Ezviz Vault Plus vagy Vault Live) eszközök egyikére.

Videó lejátszása

Ezviz LC1 kültéri intelligens biztonsági fénykamera

Tedd világossá a sötét oldalt, avagy védelem felsőfokon okos megvilágítással!

Kialakítása egyszerű, a két fixen álló, 2500 LM-es LED lámpa között található az optika. A LC1 figyelmét semmi sem kerüli el, erőteljes fényű lámpák, beépített 100 dB erősségű sziréna és intelligens érzékelők, fény-, hang- és mozgásérzékelő szenzorok együttese teszi igazán lehengerlővé.

Két, erőteljes fényű (2500 LM) LED lámpája 3000 kelvines, ami manapság a standard kültéri, „barátságos”-nak nevezett színhőmérsékletű megvilágítás. Ennek köszönhetően nem vakít, a bevilágított területen nem zavarja az állatvilágot, viszont az okos riasztó funkciója (Active Defence) és a passzív infravörös érzékelője gyanús mozgás észlelésekor működésbe lép. Ilyenkor az LC1 akár 100 dB erősségű szirénázással, illetve a lámpák villogásával elrettenti a betolakodókat és elindítja a felvétel. EZVIZ APP-on keresztül azonnal értesítést és képet küld a felhasználónak. Szükség esetén az észlelési területet, saját igényeid szerint testreszabhatod.

A Full HD minőségben készített felvételeket MicroSD kártyára tárolja, de van lehetőség felhős tárolásra is. Optikája vízszintesen 140 fokban, függőlegesen pedig 115 fokban lát, a kamera háttérfény kompenzáció (BLC) és digitális zajcsökkentés (3D DNR) funkciókkal van ellátva. Éjjellátását max. 18 méter távolságig a PIR szenzor 270 fokos lefedettsége biztosítja. IP65 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami mutatja, hogy az eszköz teljesen zárt és védett a szilárd anyagok, szennyeződések és kisnyomású vízsugár ellen, időjárástól függetlenül teljes kapacitással működik. Kifejezetten kültéri viszonyokhoz tervezték, így télen, nyáron, a nap 24 órájában rábízhatod tulajdonod felügyeletét.

Beépített mikrofonja és hangszórói a védelmi funkciókon túl, lehetővé teszik a kétirányú kommunikációt is. Bármikor videochat beszélgetést folytathatsz az udvaron játszó gyerekeiddel, vagy rögzítheted békés játékukat.

Videó lejátszása

Panasonic KX-HNC200FXW Smart Home beltéri kamera

Felügyelő gondoskodás, láss, hallj és irányíts!

Ez a pici és letisztult formavilágú intelligens kamera, tökéletes választás lehet, amikor az otthoni felügyelet jön szóba. Akár a nappalid, vagy a gyerekek szobájáról, netán idős rokonod felügyeletéről kell gondoskodnod, e beltéri kamera segítségével, akkor is nyomon követheted az eseményeket, ha nem tartózkodsz otthon.

Optikája vízszintesen mintegy 70°-os, függőlegesen 50°-os szögben látja be a szemlélt területet, maximum 640×480 képpont (VGA) felbontásban képes rögzíteni az eseményeket. A videófelvételeket a HUB-ban (külön megvásárolandó) található microSD/microSDHC kártyán tárolja, a folyamatos felvételi idő maximum 15 perc. Beépített infravörös szenzorral (max. 6 m távolságig), mozgás-, hang- és hőérzékelővel van ellátva.

A Panasonic Intelligens Otthon alkalmazás segítségével gyanús mozgás esetén riasztást küld telefonodra, vagy táblagépedre. Adott esetben távolról is odaszólhatsz, hiszen az integrált hangszóró és mikrofon lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt.

E beltéri okoskamera tökéletesen megfelel egy babafelügyelő kiváltására, mikrofonja továbbítja a baba esetleges sírását, hangszórója segítségével a nappaliból is megnyugtathatod az éjszaka közepén nyöszörgő gyermeked, vagy lejátszhatod neki a beillesztett altatódalokat. Különösen hasznos feladatot lát el a hőmérséklet érzékelője, hiszen figyelmeztetést küld amennyiben túl hideg, vagy túl meleg lenne a kicsi szobájában.

Adatátvitelre a kamera a ULE (Ultra Low Energy) vezeték nélküli szabványt használ, mely biztonságosabb a wifinél, nehezebb feltörni és láthatatlan a wifis eszközök számára.

A kamerát egy központi egységgel, a Panasonic Smart Home Safety HUB-bal együtt kell használni, melyhez egy gombnyomással csatlakoztathatod.

Videó lejátszása

Panasonic KX-HNC600FXW Smart Home kültéri kamera

Kompakt kültéri őrszem, hiszen a biztonság kint kezdődik.

Kisméretű, kültéri viszonyokhoz tervezett intelligens kamera, mely igazán jó szolgálatot nyújt mikor a kültéri biztonság jön szóba. IP55 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami a víz- és porálló képességét jelöli, teljesen időjárás független, tökéletesen működik −20 és +50 C° között, akár 90%-os relatív páratartalomban is. Vezeték nélküli, adatátvitelre az ULE (Ultra Low Energy) szabványt használja.

Optikája vízszintesen mintegy 70°-os, függőlegesen 50°-os szögben látja be a megfigyelt területet, 0,3 megapixeles CMOS képérzékelővel rendelkezik. Két felbontásban (640×480 képpont –VGA és 320×240 képpont – QVGA) képes rögzíteni és továbbítani az eseményeket. A kétirányú kommunikációt, az audió- és videófelvételek készítését a kamera beépített hangszórója és mikrofonja biztosítja.

Infravörös érzékelőjének működési tartománya majdnem teljes mértékben lefedi az optika látószögét, 5 m távolságig észleli a mozgást éjjel-nappal, vizuális szenzora pedig 12 m-ig biztosítja az éjjeltátást. Ezen érzékelők további műveletek automatikus indítására képesek a kamera a központi egységének, a HUB*-nak köszönhetően. Egyéb PSH egységeket aktiválnak (lámpa, sziréna, stb.), gyanús mozgás észlelésekor azonnal elindítják a felvételt, vagy az élőkép megfigyelést. Ez utóbbit a Panasonic Smart Home applikáció révén élő közvetítésként (beállításfüggő funkció – intelligens vezérlés) telefonodon, vagy táblagépeden nézheted.

Valódi őrszemként figyel és figyelmeztet. Belátja az udvarod, amennyiben a bejárati ajtó fölé függeszted, a ház előtti utcarészt, de adott esetben beltéren is hasznát veheted, pl. nagy belterű épületek, hangár, parkoló és egyéb melléképületek megfigyelésére. Átviteli tartománya kültéren mintegy 300 m, beltéren mintegy 50 m a látótávolsága a HUB helyétől.

Szükség esetén kétirányú kommunikációt is folytathatsz, pl. az ajtóban álló postással, vagy az udvaron tartózkodó családtagokkal, de hívatlan látogatót is elriaszthatod.

A kamerát egy központi egységgel, a Panasonic Smart Home Safety HUB-bal együtt kell használni, melyhez egy gombnyomással csatlakoztathatod, 1 HUB-ra max. 4 darab kültéri kamera regisztrálható.

Kínálatunkban kezdő csomagban is elérhető, a csomag két kamerát és a hozzá tartozó HUB-ot tartalmazza.

Videó lejátszása

Panasonic KX-HNC800EXW Smart Home beltéri kamera

Elegáns és intelligens, sokoldalú és független felügyelő az egész család szolgálatában

Önálló termékként és a Smart Home rendszer részeként is használható. Pici méretének ellenére rendkívül összetett funkciókkal rendelkezik, védelmi szerepén túl letisztult, minimál designjának köszönhetően beleolvad egy modern lakás környezetébe.

A kamera képalkotó mechanizmusa különösen jó kombinációban lett kialakítva, elsőrangú képminőséget tud előállítani és sokoldalúan használható funkciókkal van felfegyverezve. Különösen hasznos funkciója a 2 másodperces elő-rögzítés, melynek köszönhetően a készülék még a riasztás előtt elindítja a felvételt, így betörés esetén a tolakodó biztosan tetten érhető, felvétel készül róla még mielőtt a riasztók jeleznének.

Széles látószöggel rendelkezik, vízszintesen 121°, átlósan pedig 142°, optikája automata varifokális, azaz fókusztávolságát 0,2 méter és végtelen között képes önállóan állítani. Full HD (1920×1080 képpont) felbontású, 2,0 megapixeles progresszív képletapogatással (CMOS), Digital WDR és HDR támogatással rendelkezik.

A széles dinamikus tartomány kompenzáció (WDR), a kép túl sötét és túl világos részeit teszi láthatóvá és részletgazdaggá, azaz kiegyenlíti a kép beégését. A nagy dinamikatartomány (HDR) kimagasló minőségű megjelenítést tesz lehetővé, a képalkotó technológiák legújabb generációját képviseli. Lényege a szín, a kontraszt és a fényerő együttes kompenzációja.

A kamera igen gyors, akár 30fps zársebességgel is képes mozgóképet készíteni, mely tulajdonsága, az említett képkompenzációkkal társítva, gyors mozgás esetén és szegény fényviszonyok közt is elsőrendű képminőséget eredményez. Éjjellátó üzemmódban 5 méter távolságban lát.

Videó lejátszása

D-link Vigilance DCS-4605EV vandálbiztos kültéri dóm kamera

Mindentlátó sasszem, a besurranók elrettentője.

E professzionális térfigyelő kamera a modern megfigyelés növekvő igényeit szolgálja, összetett adottságainak köszönhetően nagyszerű felügyelője lehet kis- és nagyvállalkozások tulajdonának, irodaházaknak, gyárépületeknek, illetve magánházaknak, udvaroknak, farmoknak. Kifejezetten kültéri használatra fejlesztették, IK10 és IP66 tanúsítványokkal rendelkezik, melyek mutatják, hogy a kamera törhetetlen, vandálbiztos, teljesen pormentes és nagynyomású vízsugár ellen védett. Könnyedén falra szerelhető, a kamerafej a megfelelő területi lefedettség érdekében forgatható, vízszintesen 350°-ban, függőlegesen 60°-ban.

Nagy terek belátására tervezték, átlósan 137°, illetve 87°-os széles látószögű optikával rendelkezik, kiváló minőségű felvételeket készít progresszív CMOS letapogatással, 5 megapixeles felbontásban (max. 2048×1536, ill. 2560 × 1920 px). Képminőségét olyan beépített funkciók és érzékelők teszik kifogástalanná, mint a WDR (Wide Dynamic Range), az AWB (Auto White Ballance), a progresszív IR érzékelő és IR-cut filter. Az éjszakai üzemmódban bekapcsolódó infravörös LED lámpák 20 méterig garantálják a látótávolságot. A monitorozott terület adottságai szerint testre szabhatod kamerád zársebességét (max. 30fps), fényérzékenységét, a kép zajszintjét, kontrasztját, élességét, finomhangolhatod annak 3D zajmentesítőjét is.

Funkcionalitását tekintve egyszerű és könnyen kezelhető. Egykábeles kapcsolódást tesz lehetővé a beépített PoE (Power over Ethernet), mely internettel együtt az áramellátást is biztosítja. A kamera intelligens mozgásérzékelővel és szabotázs érzékelővel van ellátva, szükség esetén elindítja a felvételt vagy élő közvetítést sugároz FTP-n keresztül, illetve email értesítést küld.

Távolétedkor a JustConnect+ mobiltelefonos applikáció segítségével bármikor, bárhonnan elérheted, megnézheted, hogy épp mi történik munkahelyeden, a farmodon vagy az otthonodban. Elindíthatod a videorögzítést, ha épp egy családi esemény zajlik a kertedben, készíthetsz pillanatfelvételt (JPEG), vagy igény szerint konfigurálhatod a parancsokat. A kameraképen 3 különböző magánszféra maszk helyezhető el.

Az ingyenesen elérhető D-ViewCam webes interfészen teljes vezérléssel személyre szabhatod a kamera beállításait, akár 32 kamera szimultán közvetítését is követheted.  MJPEG, H.264 és H.265 tömörítés mellett tud rögzíteni felvételeket MicroSD/ SDHC/ SDXC kártyára (max. 128GB, ill. 256 GB), illetve a felhőbe (NAS tárolóra). A H.265 tömörítéssel a mozgóképek mérete hatványozottan csökken, míg a képminőség nem szenved kárt, így helytakarékos és kiváló minőségű videot streamelhesz, tárolhatsz. A folyamatos adatátvitelt egy automatikus erősítésszabályozó, az AGC (Auto Gain Control) garantálja. Igény szerint a kameraképen 3 különböző magánszféra maszk (zóna) helyezhető el.

Videó lejátszása

D-link Vigilance DCS-4705E vandálbiztos bullet kamera

Vandálbiztos biztonság, tisztánlátás télen-nyáron!

Kisméretű kültéri IP bullet kamera, vandálbiztos páncélba zárva. IP66 és IK10 tanúsítvánnyal rendelkezik, ellenál az időjárás szélsőségeinek, fémváza teljesen por-, víz- és törésálló.

Optikája átlósan mintegy 104°-os szögben látja be a megfigyelt területet, 5 megapixeles CMOS képérzékelővel és a WDR támogatással rendelkezik. Az IR filternek köszönhetően 30 méter távolságig éjjellátó, Full HD felbontásban (2560 x 1920 px) képes rögzíteni az eseményeket akár teljes sötétségben is. Optikája 10x digitális zoomot támogat.

A beépített PoE-tel (Power over Ethernet) van ellátva, ami az internettel együtt biztosítja az áramellátást is. A kamera intelligens mozgásérzékelővel és szabotázs érzékelővel is felszerelt, szükség esetén elindítja a felvételt vagy élő közvetítést sugároz.

Távolétedkor a JustConnect+ mobiltelefonos applikáció segítségével bármikor, bárhonnan elérheted, megnézheted, hogy épp mi történik a megfigyelt térben.

Az ingyenesen elérhető D-ViewCam webes interfészen teljes vezérléssel személyre szabhatod a kamera beállításait, akár 32 kamera szimultán közvetítését is követheted.  MJPEG, H.264 és H.265 formátumban rögzít felvételeket MicroSD/ SDHC/ SDXC kártyára (max. 128GB, ill. 256 GB), illetve a felhőbe (NAS tárolóra). A H.265 tömörítéssel a mozgóképek mérete hatványozottan csökken, míg a képminőség nem szenved kárt, így helytakarékos és kiváló minőségű videot streamelhetsz, tárolhatsz. Igény szerint a kameraképen 3 különböző magánszféra maszk (zóna) helyezhető el.

Videó lejátszása

ARLO Pro 2 vezeték nélküli kül- és beltéri kamera

Apró és hatékony megfigyelő a mindennapokhoz.

Ez a teljesen vezetéknélküli kamera, pici és elegáns megjelenésével igazán elragadó jelenség. Kiváló választás otthonod 24 órás megfigyelésére.

Strapabíró kialakítása teljesen helyfüggetlenné teszi, bel- és kültéren egyaránt élvezheted szolgálatát. IP65 tanúsítványa lehetővé teszi, hogy időjárástól függetlenül maximális kapacitással üzemeljen. A láthatóságot 20 méter távolságig, teljesen sötét környezetben integrált IR filtere garantálja. Újratölthető lítium akkumulátora nagyon hosszú folyamatos üzemidőt is biztosít

HD felbontásban készít felvételeket, melyeket az ingyenesen elérhető felhő tárhelyre mentheted. Távollétedben megbízható felügyelőként őrzi irodád vagy otthonod. Okos mozgásérzékelővel van ellátva, mely gyanús mozgás esetén azonnal elindítja a felvételt, illetve riasztásokat küld mobiltelefonodra az ARLO mobil alkalmazás segítségével. A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi, hogy a biztonsági funkciókon túl valós idejű, kétirányú kommunikációt folytathass az otthon maradottakkal.

Videó lejátszása

ÉRZÉKELŐK

Panasonic KX-HNS104FXW ablaktörés / üvegtörés érzékelő

A Panasonic Smart Home falra szerelhető üvegtörés érzékelője két szintre állítható, magas vagy alacsony riasztási érzékenység szerint. Érzékelési tartománya 4,6 méter távolságon belül 60 fok, úgy vízszintes, mint függőleges síkon. Beépített mikrofon-érzékelője észleli az üvegtörés egyedi frekvenciájú zaját és a Panasonic Smart Home alkalmazáson keresztül értesítést küld okostelefonodra. Ezzel egy időben a HUB hangjelzést ad ki, de a rendszerre csatlakoztatott többi eszköz is aktiválható, pl. a biztonsági kamerák is elindíthatják a videofelvételt, vagy a villany felkapcsolható, a riasztó elindulhat (beállításfüggő). Akkumulátora hosszú élettartamú, akár egy évig üzemképes.

A Panasonic Smart Home kitt opcionális érzékelője, egy gombnyomással csatlakoztatható a rendszerhez. Az üvegtörés érzékelőt egy központi egységgel, a Panasonic Smart Home Safety HUB-bal együtt kell használni.

Panasonic KX-HNS101FXW ajtó/ablak nyitásérzékelő

A Panasonic Smart Home  ajtó/ablak nyitásérzékelő két egységből áll, egyik az érzékelő, másik a mágneses egység. Ezeket közvetlenül az ajtóra, illetve ablakra kell installálni/ szerelni. A szenzor érzékeli, ha a hozzá tartozó ajtó vagy ablak kinyílik és előre beállított parancsokat tud küldeni a Smart Home rendszerre csatlakoztatott összes eszköznek (elindíthatja a szirénát, a videófelvételt, felkapcsolhatja a villanyt, stb.)

A Panasonic Smart Home kitt opcionális érzékelője, egy gombnyomással csatlakoztatható a rendszerhez. Az ajtó/ablak nyitásérzékelőt egy központi egységgel, a Panasonic Smart Home Safety HUB-bal együtt kell használni.

Panasonic KX-HNS102FXW mozgásérzékelő

A Panasonic Smart Home mozgásérzékelők segítségével a betolakodók lelepleződnek, viszont ezen túl a mindennapokon is hatékony eszközként vethető be. A Smart Home rendszerhez csatlakoztatott megannyi eszközt aktiválni tudja. Például a mozgásérzékelő és az okos égők „titkos összjátéka” tehet arról, hogy az előszobában éjnek idején felkapcsolódik a villany, amint kilépsz a szobádból. 

A passzív infravörös szenzor (PIR) valójában a környezetben észlelt hőre reagál, érzékenysége két fokozatra állítható, hogy házi kedvenced ne riassza be a lakást mind ahányszor elmegy a riasztó mellett. Akkumulátora hosszú élettartamú, akár egy évig üzemképes.

A Panasonic Smart Home kitt opcionális érzékelője, egy gombnyomással csatlakoztatható a rendszerhez. A beltéri riasztót egy központi egységgel, a Panasonic Smart Home Safety HUB-bal együtt kell használni.

Panasonic KX-HNS105FXW beltéri riasztó

A Panasonic Smart Home falra szerelhető beltéri szirénát bármely, a rendszerre csatlakoztatott érzékelő aktiválhatja. Ilyenkor igen erős, maximum 110 dB-es szirénázással és fényjelzéssel riaszt. A riasztás hangereje csökkenthető, amennyiben az túl hangosnak tűnne. A riasztó kompatibilis a tartalék akkumulátorral (KX-HNP100FX).

A Panasonic Smart Home kitt opcionális érzékelője, egy gombnyomással csatlakoztatható a rendszerhez. A beltéri riasztót egy központi egységgel, a Panasonic Smart Home Safety HUB-bal együtt.kell használni.

Panasonic KX-HNS103FXW vízszivárgás érzékelő

A Panasonic Smart Home vízszivárgás érzékelő falra szerelhető. Egy apró szonda segítségével érzékeli a szivárgó vizet és riasztást küld okostelefonodra, táblagépedre, vagy a vezetékes telefonodon riaszt. A HUB lehetővé teszi, hogy a rendszerre csatlakoztatott eszközöket további műveletek végrehajtására késztesse, a vízszivárgás érzékelő elindíthatja a videófelvételt, felkapcsolhatja a villanyt, vagy kikapcsolhatja az intelligens dugaszt. Akkumulátora akár két évig is kitart.

A Panasonic Smart Home kitt opcionális érzékelője, egy gombnyomással regisztrálható a rendszerhez. A beltéri riasztót egy központi egységgel, a Panasonic Smart Home Safety HUB-bal együtt kell használni.

XIAOMI Mi okosotthon szenzor/érzékelő kezdő szett

XIAOMI Mi okosotthon szenzor kezdő szett egy központi egységből, 2-2 darab mozgás- és nyitásérzékelőből és egy univerzális okoskapcsolóból áll.

Ezen diszkrét megjelenésű szett ideális választás, amennyiben okos automatizálást szeretnél otthonodban.

Szeretnéd, hogy este hazaértedkor a lámpák automatikusan kapcsoljanak fel, vagy távollétedkor egy-egy bizonyos időpontban világítsanak? Netán biztonságban akarod tartani a gyógyszeres fiókot a gyerekek elől, vagy a nyitva felejtett bejárati ajtó miatt aggódsz?

A XIAOMI Mi okosotthon kezdő szett végtelen számú megoldást kínál, rengeteg kombinációban találhatsz ki automatizmusokat. Íme néhány példa:

  • Ha az ajtó 1 percnél tovább van nyitva, a központi egység hangjelzést ad
  • Ha a kapcsolót megnyomják, a központi egység hangjelzést ad (ajtócsengő funkció)
  • Ha az érzékelő mozgást észlel, a központi egységben elhelyezett éjszakai fény bekapcsol
  • Ha az érzékelő mozgást észlel, a központi egység ébresztő hangot játszik le
  • Ha mozgás vagy ajtónyitás történik, a riasztó bekapcsol (távolról is bekapcsolható funkció)

XIAOMI Mi okosotthon szenzor kezdő szett tovább bővíthető, maximum 30 darab érzékelő, illetve Mi okos eszköz csatlakoztatható a központi vevőhöz.

Példák további eszközökkel bővített automatizmusra:

  • Ha az érzékelő nem észlel mozgást 10 percig, kapcsoljon le a lámpa
  • Ha a kapcsolót nyomva tartják, a légtisztító kapcsoljon éjszakai üzemmódba
  • Ha az ajtó kinyílik, a robotporszívó térjen vissza a dokkjára
  • Ha a mozgásérzékelő mozgást észlel, kapcsoljon fel az okosizzó
  • Ha a kamera mozgást észlel, kapcsoljon be a riasztó

A többfunkciós központi egység összefogja a többi eszközt, elsősorban vevőként funkcionál, viszont fényszenzorral ellátott éjjeli lámpa, ébresztő óra és riasztó is egyben. A 16 millió színű, változtatható fényerejű éjjeli lámpát kedved szerint állíthatod be, akár fényterápiára is használhatod kellemes fényét.  Rendkívül gyors válaszideje – 15 ezredmásodperc –, igazán hatékony eszközzé teszi.

A gateway két vezeték nélküli protokollt használ: a többi eszközzel való kapcsolathoz a ZigBee-t és az internet eléréshez WIFI 2,4 GHz-et. A ZigBee kódolt adattovábbítással működik, átlagos hatótávja 10-20 méter között van, viszont ez jelerősítőkkel bővíthető. Nagyon megbízható wire-free protokoll és kifejezetten jó választás az okos otthonok érzékelőinek összekapcsolásához. A ZigBeenek köszönhetően az érzékelők instabil, vagy megszakadt internetkapcsolat esetén is működnek.

A rendszer Wifi routeren keresztül csatlakozik az internetre, ami a Mi Home mobil alkalmazás segítségével lehetővé teszi a távoli elérést és irányítást. Nagyon egyszerű felhasználóbarát felületen állíthatod be a számodra legoptimálisabb szabályokat, automatizmusokat. Ugyanakkor a vezérlő egység naplót készít az eseményekről, riasztásokat és push értesítéseket küld mobiltelefonodra.

A mozgásérzékelő 7 méter távolságon belül, 170°-os szögben detektálja a mozgást. Érzékelője az emberek és állatok mozgását szűri, így nem riaszt be, ha épp a függönyt libbenti meg a huzat. Beállítástól függően automatikusan ki- vagy bekapcsolja az eszközöket érzékelés esetén. Elem élettartama 1-2 év. 

A nyitásérzékelő pici méretének köszönhetően bármilyen ajtóra, ablakra öntapadó matricával rögzíthető. A megszokott használatán túl szekrényajtóra, fiókra is felszerelheted, ha épp a gyerekek elől szeretnéd elzárni azt. Időjárástól függetlenül, -5°C ~ +40°C hőmérséklet és 0% ~ 95% relatív páratartalomban is tökéletesen működik. Elem élettartama 1-2 év. 

Az okoskapcsoló öntapadós matricával bárhova könnyen rögzíthető. Három módon aktiválható, egy nyomással, két rövid nyomással, illetve nyomva tartva. Mindegyik módhoz külön-külön hozzárendelhető a kívánt funkció, például egy gombnyomással ki- és bekapcsolhatod az összes hozzárendelt eszközt. Időjárástól függetlenül, -5°C ~ +40°C hőmérséklet és 0% ~ 95% relatív páratartalomban is tökéletesen működik. Ajtócsengőként is használható. Elem élettartama 1-2 év.

Videó lejátszása

OKOS KAPUTELEFONOK

Legrand Okos ajtócsengő Wi-Fi csatlakozással

A Legrand okos ajtócsengőjével nem maradt többé kérdés, ki kereste Önt otthonában. Csengetéskor az ajtócsengő egy képet készít, amelyet azonnal továbbítani tud okostelefonjára. A széles, 95 fokos látószögnek és a LED-es látótér megvilágításnak hála tökéletesen beazonosíthatja vendégét. A telefonjára telepített alkalmazás push üzenettel jelzi Önnek látogatója érkeztét. A csengő által készített képeket az alkalmazás 30 napig tárolja (max. 24 fotó). Képek felbontása: 640 x 480 pixel. IP44 védettségének hála kültéri és beltéri alkalmazásra is tökéletes.  Elérhető változatok:

Videó lejátszása

KIEGÉSZÍTŐK

Panasonic KX-HNB600FXW Smart Home Safety HUB

A központi egység összehangolja az Intelligens Otthon eszközeit. Telepítése rendkívül egyszerű, csak az internetcsatlakozásról és a vezérlőalkalmazás letöltéséről kell gondoskodnod, majd az összes eszközt egy gombnyomással rendelheted hozzá a központi egységhez. Ettől kezdve a rendszer összes eszköze teljes körűen vezérelhető az okostelefon vagy táblagép alkalmazásával. Figyelemreméltó a Hub 300 méteres hatótávolsága, ami rendszereszközök térbeni elhelyezését teszi rugalmassá.

Az alkalmazás a kamerák élő képeinek lejátszásától, a lámpák ki-be kapcsolásán át az ablak- és mozgásérzékelők jelzéseinek kezeléséig mindenről gondoskodik. Mindezek mellett igényeid szerint állíthatod, hogy melyik eszköz mikor és milyen parancsot hajtson végre. Például, ha babyőrként használod okoskamerádat és gyermeked éjszaka felsír, az eszköz hangriasztás küld telefonodra, ilyenkor élő videóképen megnézheted, hogy mi van a kicsiddel. Nem kell feltétlen átmenned hozzá hiszen az alkalmazás segítségével hálószobából elindíthatsz akár egy altatódalt is. Máskor, ha a helyzet megkívánja, még mielőtt baj történne odaszólhatsz és elriaszthatod a betolakodót.

Szimultán 8 darab okostelefonnal vagy táblagéppel üzemeltethető, így akár a család összes tagja meg tudja nézni, mi zajlik otthon. Valamilyen probléma esetén továbbítja a rendszereszközök riasztási üzeneteit is.

A Hub egy ingyenes microSD-kártyát is tartalmaz, mely microSDHC-re is cserélhető, így maximum 36 GB tárhely áll rendelkezésedre az audio- és videófelvételek tárolására. 

Összesen 50db eszköz regisztrálható a Hubhoz, mint például Smart IP kamerák, csatlakozódugók, mozgásérzékelők és ablak-/ajtóérzékelők, vízszivárgás érzékelők, üvegtörés érzékelők, beltéri riasztók, hozzáférési billentyűzet, távkapcsoló, és tartalék akkumulátor.

Videó lejátszása

Panasonic KX-HNK101FXW Smart Home hozzáférési billentyűzet

Kisméretű és stílusos formatervezésű, háttérvilágítással rendelkező érintőképernyős billentyűzet. Ezzel az eszközzel gyorsan, egy érintéssel élesítheted, hatástalaníthatod a Panasonic Smart Home rendszert, illetve jóváhagyhatod, módosíthatod az élesítését. Az egyszerű kezelhetőség érdekében célszerű otthonodban a bejáratok és kijáratok közelében a falon elhelyezni

Panasonic KX-HNP100FXB Smart Home tartalék akku HUB-hoz, kamerához, és riasztóhoz

Lítium ionos tartalék akkumulátor a Hubhoz, a kamerákhoz (KX-HNC600FX, KX-HNC200FX) és a riasztóhoz (KX-HNS105FX). Hub készenléti ideje, illetve kamera felvételi ideje maximum 1óra. Kapacitás: 1450mAh. A készülék segítségével a Smart Home rendszer áramkimaradás, vagy betörő által okozott áramszünet esetén árammal látja el a Hubot vagy egyéb eszközöket. Ilyenkor beállítástól függően a Hub egy beprogramozott telefonszámot felhív és jelzi az áramkimaradást. Méretek (Szé. x Mé. x Ma.): 71mm x 25mm x 115mm. Tömeg: 123g

Panasonic KX-HNK102FXB Smart Home távirányító

Távkapcsoló 3 gombbal, az ARM (élesítés), a DISARM (hatástalanítás) és a Testreszabható Smart gombokkal rendelkezik. Beállítható funkciókkal is el van látva, mint pl. Pánik/SOS funkció, vagy egy előre beprogramozott műveletsor indítása, mint pl. a Smart csatlakozódugó bekapcsolása, vagy a sziréna aktiválása. A kényelmesebb elérhetőség érdekében kulcscsomódra rögzítheted, amikor hazaérsz vagy elindulsz otthonról gyorsan módosíthatod a rendszer élesítését.

Akkumulátor típus: CR2, élettartama 2 év. Méretek (Szé. x Mé. x Ma.): 27mm x 18mm x 77mm. Tömeg: 17g.

EZVIZ W2D Battery Camera Base Station/ központi egység és akku

Az W2D központi egység és akkumulátor összehangolja és hatékonyabbá teszi a hozzárendelt okos eszközök működését. Beüzemelése pár percet vesz igénybe, csatlakoztatni kell egy vezetékes routerhez, majd az EZVIZ applikációján keresztül telepítheted.

Egyszerre akár 6 darab biztonsági kamera is hozzárendelhető egy központi egységhez, melyekkel wifi kapcsolaton keresztül kommunikál. A kamera PIR érzékelője összehangolható a W2D szirénájával, így a szenzor jelzésekor a 100dB teljesítményű sziréna is működésbe lép. Telefonodról, illetve táblagépedről bármikor átállíthatod, konfigurálhatod az egység és a csatlakoztatott eszközök beállításait.

A W2D két beépített antennával van ellátva a gyorsabb adatátvitel érdekében. Növeli a biztonsági kamerák hatótávolságát, akkumulátorként pedig meghosszabbítja azok üzemidejét.

EZVIZ W2D központi egységgel 6 darab C3A kamera is telepíthető.

Elérhető csomagajánlatunk: Ezviz W2D központi egység (és akku) + 3db Ezviz C3A kamera

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Kiemelt termékeink

Full HD 1080p, vezeték nélküli

Wi-Fi csatlakozással, IP44 - IK06

Hűtő-fűtő, okos,
inverteres split klímák